Home Nieuws Een ronde langs prominenten | Wie wordt er landskampioen? ‘Dit PSV imponeert...

Een ronde langs prominenten | Wie wordt er landskampioen? ‘Dit PSV imponeert mij’

2309
0

De Eredivisie kent een korte break door het interlandvoetbal maar zal weldra weer aanvangen met speelronde nummer 5 voor de meeste clubs en voor PSV speelronde 4.

De ploeg van Peter Bosz imponeert niet alleen de PSV fans maar ook de meeste analisten, journalisten en anderen prominenten. Voetbalzone vroeg vorige week al een serie prominenten en ex-spelers naar de staat van PSV, Feyenoord en nummer drie van vorig seizoen Ajax. Het is wel duidelijk dat de Amsterdammers er niet goed op staan bij het gros van voetbalminnend Nederland.

Ook de Ajax-fans geloven duidelijk niet in een goed seizoen en de eerste voortekenen zijn dan ook niet al te best te noemen. Voetbalzone vroeg Ruud Gullit vorige week al naar zijn mening en de Amsterdammer stak bepaald niet onder stoelen of banken wat hij van PSV en Feyenoord vond in combinatie met de club uit zijn woonplaats. Gullit bleek zijn lach amper te kunnen onderdrukken toen hem gevraagd werd naar de situatie bij Ajax.

Deze week vroeg Voetbalzone Ruud Gullit opnieuw naar zijn mening na de hopeloze wedstrijd van de club uit Amsterdam in Sittard. Opnieuw bleek Gullit zijn glimlach niet te kunnen onderdrukken. Ook anderen werden gevraagd naar wie er dit seizoen de grootste kans maakt op het landskampioenschap. Daarbij viel de keuze veelal op PSV, met Feyenoord als goede tweede.

Jack van Gelder hoefde niet lang na te denken toen hem gevraagd werd naar de favoriet voor de landstitel. De ploeg van Peter Bosz imponeert Van Gelder, blijkt in onderstaande video.

Barbara Barend daarentegen lijkt nog wat moeite met de realiteit te hebben en krijgt het amper uitgesproken dat haar favoriete club een hopeloos seizoen staat te wachten. Dat is dan ook ergens wel weer aandoenlijk want de waarheid is soms lastig te erkennen, ook voor Barbara Barend..


Vorig artikelXavi Simons volgt PSV op de voet en oogst veel lof na wondergoal voor Leipzig: ‘Ik geniet echt van PSV’
Volgend artikelAster Vranckx geenszins uit beeld, transfer Belgische middenvelder in januari reële optie voor PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in