Home Nieuws Een nieuw dossier voor Ernie Stewart na vertrek Adil Ramzi naar ‘één...

Een nieuw dossier voor Ernie Stewart na vertrek Adil Ramzi naar ‘één van de grootste clubs van Afrika’

3155
0

De druk bezette technisch directeur Earnie Stewart, tevens herstellende van een operatie aan de blinde darm, krijgt een nieuw dossier.

De technische man van de club moet op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor Jong PSV want Adil Ramzi verruilt PSV per direct voor de Marokkaanse Wydad AC Casablanca, waar hij hoofdtrainer wordt. PSV was al enige tijd in onderhandeling met de Marokkaanse club, die bekend staat als één van de grootste clubs van Afrika, zoals Rik Elfrink de nieuwe club van Adil Ramzi weet te omschrijven.

Bij PSV was de 46-jarige oud-prof sinds medio 2022 actief als oefenmeester van de beloftenploeg, Jong PSV. Ramzi werd afgelopen seizoen met Jong PSV veertiende in de Keuken Kampioen Divisie, met 45 punten uit 38 duels. Ramzi kende ook internationaal succes en leidde Jong PSV naar de eindzege in de Premier League International Cup, een prestigieus jeugdtoernooi in Engeland.

De oud-speler van onder meer Willem II, PSV, FC Twente en AZ was sinds 2016 verbonden aan PSV. In zijn totaliteit diende Ramzi PSV maar liefst 10 jaar. Eerder werkte Ramzi onder meer als jeugdtrainer en assistent van Jong PSV. Toen Ruud van Nistelrooij vorig jaar zomer vanuit de beloftenploeg werd doorgeschoven naar de eerste selectie, werd de voormalig Marokkaans international benoemd tot coach van Jong PSV.

Ramzi wilde echter meer en maakte de club duidelijk dat hij de opgestapte Ruud van Nistelrooij wilde opvolgen als hoofdtrainer van PSV 1. Ramzi gaf aan open te staan voor het hoofdtrainerschap maar Marcel Brands en Earnie Stewart maakten een andere keuze in de vorm van Peter Bosz.


Vorig artikelGewilde Milan van Ewijk hoopt nog steeds op transfer: ‘Ik wil naar het niveau van PSV toe’
Volgend artikelGelijkmaker tegen Augsburg in beeld: vloeiende aanval via Noa Lang en Joey Veerman, afgerond door De Jong

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in