Home Nieuws Earnie Stewart bevestigt interesse PSV in centrale verdediger Miles Robinson

Earnie Stewart bevestigt interesse PSV in centrale verdediger Miles Robinson

1231
0

PSV draait tot op heden een bijna perfect seizoen. De ploeg van Bosz wint wekelijks eenvoudig de wedstrijden in de Eredivisie.

Het voetbal dat de ploeg van Bosz de fans weet voor te schotelen is soms om van te smullen en tegelijkertijd over het algemeen erg gedurft en aanvallend te noemen. Het levert puike resultaten op maar een winstpartij in de Champions League zou dit PSV wel een enorme boost geven. Een overwinning tegen Lens zit er zeker ook wel in maar de fysiek sterke Franse opponent is tegelijkertijd een zeer serieuze tegenstander te noemen.

PSV zal alles uit de kast moeten halen om Lens te verslaan en met name de achterhoede zal de deur op slot moeten houden om een goed resultaat te kunnen bewerkstelligen. André Ramalho en Olivier Boscagli alsmede Sergiño Dest en Jordan Teze zullen op de toppen van hun kunnen moeten presteren om de drie punten in Eindhoven te houden. Die laatste lijn, de verdedigingslinie, kan er na de winterstop overigens best anders uit gaan zien.

Earnest Stewart heeft zondagmorgen bij ESPN namelijk bevestigd dat Amerikaanse centrumverdediger Miles Robinson ‘op een lijstje staat’ bij de scouting van de club. De Amerikaanse centrale verdediger zou perfect in het voetbal van Peter Bosz passen. Robinson is 26 en speelde 120 competitiewedstrijden in de Major League Soccer voor Atlanta. Na volgende maand, de maand december, is Robinson transfervrij. De 27-voudig international wordt dus op de voet gevolgd door PSV maar Stewart wilde duidelijk zijn vingers niet branden aan bepaalde uitspraken.

De technisch directeur gaf aan dat PSV meerdere spelers volgt en dat Olivier Boscagli en André Ramalho de spelers zijn waar PSV zich nu op richt. Het is duidelijk dat PSV de pijlen heeft gericht op een nieuwe centrale verdediger, die mogelijk na de winterstop al zijn opwachting zal gaan maken.


Vorig artikelESPN geeft beelden PSV – Ajax vrij: ‘HANDS LOZANO bij de 5-2?!’ Luister mee met MAKKELIE en de VAR
Volgend artikelESPN treedt in herhaling en blijft Ajax-gerelateerde vragen over Peter Bosz stellen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in