Home Nieuws ESPN treedt in herhaling en blijft Ajax-gerelateerde vragen over Peter Bosz stellen

ESPN treedt in herhaling en blijft Ajax-gerelateerde vragen over Peter Bosz stellen

3261
0

Het seizoen is al maanden aan de gang en de posities bij PSV en Feyenoord, de clubs waar stabiele prestaties geleverd worden, zijn allen al maanden achtereen ingevuld.

Voor ESPN is het klaarblijkelijk niet genoeg want de sportzender blijft de bestuurders van PSV maar vragen stellen over het dienstverband van Peter Bosz. Vorige week rond PSV – Ajax konden we ons er nog iets bij voorstellen gezien de lastige situatie waarin de Amsterdamse zich weet te bevinden maar een week later, als de kruitdampen van PSV – Ajax alweer dagen achtereen opgetrokken zijn, vindt de zender het opnieuw nodig dezelfde vraag weer te stellen.

Vorige week kreeg Peter Bosz rond PSV – Ajax de vraag of hij blij is dat hij trainer van PSV is en niet van Ajax. ‘Ja’, luidde het korte antwoord van Bosz. ‘Ik ben heel blij dat ik hier trainer mag zijn. Ik heb mijn handen vol aan deze mooie club’, zei Bosz over PSV.

Zondagmorgen was Earnie Stewart te gast bij Goedemorgen Eredivisie en dus zag presentator Milan van Dongen zijn kans opnieuw schoon. Of beter gezegd: weer eens schoon. De beste presentator tracht al vanaf juli, de eerste maand van het dienstverband van Peter Bosz bij PSV, de bestuurders van PSV inclusief Peter Bosz, te bevragen naar het dienstverband van de coach bij PSV en of Bosz dichtbij een dienstverband bij Ajax is geweest. Tot vervelends toe tracht Van Dongen iets los te krijgen wat totaal niet aan de orde is.

Earnie Stewart gaf in gesprek met Van Dongen opnieuw antwoord op de reeds veel gestelde vraag. ‘Ben je niet bang geweest dat Peter Bosz trainer van Ajax zou worden?’, luidde de vraag, die uberhaupt al een verkeerde insteek heeft door het woord ‘bang’ te noemen. Stewart ging in onderstaand video-item in op de vraag. ‘Peter is altijd heel duidelijk geweest over dat hij graag in wilde stappen bij PSV’, zei Stewart ondermeer als antwoord op de vraag die inmiddels al veel te vaak is gesteld.


Vorig artikelEarnie Stewart bevestigt interesse PSV in centrale verdediger Miles Robinson
Volgend artikelKenneth Perez verheugd door PSV’ers: ‘Ze blijven elkaar maar kansen gunnen’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in