Home Nieuws Doelman Heracles noemt factor geluk

Doelman Heracles noemt factor geluk

16
0

Bram Castro was afgelopen zaterdag de grote uitblinker. De doelman van Heracles Almelo wist iedere bal uit zijn doel te houden maar beseft dat zijn ploeg het nodige geluk aan haar zijde had.

Toch is het niet alleen maar geluk want echt grote en noemenswaardige kansen heeft PSV simpelweg niet gehad. De ploeg viel aan maar de echte overtuiging ontbrak. “Op een gegeven moment leek hij wel groter dan de goal”, vertelt trainer John Stegeman in gesprek met TC/Tubantia. “Hij leek onverslaanbaar. Bram is een heel belangrijke jongen, met al zijn ervaring. Hij laat zich niet snel gek maken.”

De doelman is blij met de reacties, maar probeert het allemaal te relativeren. “Als je resultaat wilt halen, moet je ook een beetje geluk hebben. Gaat die bal er in de derde minuut in of kopt Luuk De Jong niet naast, dan krijg je een heel andere wedstrijd. Iedereen wist wat hij moest doen. Compact spelen, anders word je geslacht. Realistisch zijn, anders ben je naïef en stom. Dat is de enige manier als je naar de verhoudingen kijkt tussen PSV en Heracles.”

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here