Home Nieuws ‘In de kleedkamer hebben we het daarover gehad.

‘In de kleedkamer hebben we het daarover gehad.

16
0

De spelers van PSV worden stuk voor stuk om uitleg en verklaringen gevraagd nadat er weer vele kansen werden verprutst. Ook Luciano Narsingh, normaal gesproken al een speler aan wie het scoren nauwelijks besteed is, wordt gevraagd om een verklaring. Van zijn antwoorden wordt niemand wijzer.

Je had ongetwijfeld op een betere hervatting van de competitie gehoopt. Waarom heeft PSV zoveel kansen nodig om tot scoren te komen?
“Dit is een teleurstelling. We creëren toch weer veel kansen, maar ze gaan er niet in. Het is ontzettend zonde dat je hier twee punten verliest. Want zo kan je het wel noemen natuurlijk. We schoten vaak genoeg tussen de palen, maar de keeper stond in de weg. Keepers zijn vaak goed tegen ons, dus we moeten nog beter inschieten, de hoeken opzoeken. In de kleedkamer hebben we het daarover gehad.”

Vandaag mocht je in de slotfase invallen. Hoe staat het ervoor met je bovenbeenblessure?
“Ik ben nog niet honderd procent fit. Ze hebben me afgelopen dagen behandeld. Ik trainde pas vanaf donderdag weer mee. Ik hoop dat ik woensdag helemaal fit ben. Dat weet ik nu nog niet, ik ga morgen nog trainen. Na die training kunnen we knopen doorhakken.”

Woensdag wacht Bayern, dat overigens niet in grootse vorm verkeert. Hoe schat je de kansen in?
“Het wordt pittig, alle Champions League-wedstrijden zijn lastig. Maar hier doe je het wel voor als voetballer. Dit zijn de mooiste wedstrijden.”

 


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here