Home Nieuws Dit is wat een ontevreden Boscagli riep toen hij bij een 2-2...

Dit is wat een ontevreden Boscagli riep toen hij bij een 2-2 ruststand de kleedkamers opzocht

9638
0

PSV heeft zich zondag na een valse start gekroond tot kampioen van het seizoen 2023/24.

De ploeg van trainer Peter Bosz had aan een gelijkspel tegen Sparta genoeg, maar kende een valse start. Metinho zorgde al na tien minuten voor een verrassende 0-1 achterstand.

PSV stelde snel orde op zaken en draaide de achterstand om via Jerdy Schouten en Johan Bakayoko, maar door een ongelukkig eigen doelpunt van Olivier Boscagli zochten beide ploegen met een 2-2 ruststand de kleedkamers op.

PSV leek in het eerste bedrijf de lange tijd geen schim van zichzelf. Boscagli oogde ook gefrustreerd en beklaagde zich over de wedstrijdballen toen hij richting de kleedkamer liep.

Really soft. All the balls are really soft”, zo riep Boscagli terwijl hij de catacomben opzocht. De Franse mandekker was dus van mening dat de ballen te zacht waren, zo werd opgepikt door de microfoons van ESPN.

PSV liep na rust uiteindelijk alsnog uit naar een overwinning dankzij treffers van Boscagli en Jordan Teze.

Vorig artikel25
Volgend artikelHans van Breukelen overhandigt kampioensschaal aan ‘gentlemen’ Luuk de Jong