Home Nieuws ‘Zorgen’ bij Excelsior na Ibiza-trip PSV: ‘Als je soms Joey Veerman ziet...

‘Zorgen’ bij Excelsior na Ibiza-trip PSV: ‘Als je soms Joey Veerman ziet lopen en praten’

3684
0

Volkomen onnodig maakt men zich bij Excelsior zorgen over de weerstand die de ploeg van Peter Bosz zondagmiddag aan RKC Waalwijk zal gaan geven.

In Rotterdam, rondom Kralingen om precies te zijn, heeft men het niet zo op het inmiddels tot vervelends toe besproken ultrakorte reisje van de PSV-selectie naar het Spaanse eiland Ibiza. Met name de doelman van dienst, Stijn van Gassel, maakt zich ‘zorgen’ over de wedstrijd tussen PSV en RKC. De doelman overdrijft overigens behoorlijk in zijn analyse over competitiewedstrijd nummer 34 tegen RKC.

Excelsior-doelman Stijn van Gassel hoopt dat PSV zich nog één keer kan opladen voor het duel met RKC Waalwijk, de directe concurrent van Excelsior. Van Gassel zag een aantal filmpjes van de Ibiza-trip van de PSV-selectie voorbij komen en maakt zich zoals gezegd ‘zorgen’.

“Wij kregen na afgelopen zondag te horen dat ze naar Ibiza zouden gaan. Dan denk je even: pfoe, waarom zouden ze dat doen?”, zegt Van Gassel in gesprek met ESPN. De doelman denkt niet dat PSV het gaat laten lopen tegen RKC, maar verwacht aan de hand van de filmpjes wel dat de selectie flink los is gegaan op het feesteiland. Dus, wat is nu precies het punt dat de doelman wenst te maken?

“Als je Joey Veerman ziet lopen en praten… maar daar geniet ik dan ook wel weer van. Dat vind ik mooi om te zien”, lacht Van Gassel. “Zij zullen het seizoen in eigen huis ook vast als waardige kampioen willen afsluiten, daar heb ik alle vertrouwen in. Wij moeten ook naar onszelf kijken en proberen een mooi resultaat te halen in De Kuip. Daarna zie je wel wat er in Eindhoven is gebeurd”, besluit de keeper met toch nog een glimlach op zijn gezicht.

Zondagmiddag om 14.30 uur spelen zowel PSV als Feyenoord tegen de clubs die strijden tegen degradatie. Feyenoord speelt in eigen huis tegen Excelsior. Zowel Excelsior, als RKC, hoopt de zestiende plek in de Eredivisie, en dus de play-offs, te kunnen ontlopen op de laatste speeldag. De Rotterdammers staan op dit moment op doelsaldo onder RKC.


Vorig artikelJoey Veerman deelt selfie met Liverpool-icoon Jamie Carragher op Ibiza
Volgend artikelVan Bommel kwam op voor bekritiseerde PSV-ploeggenoot, die ‘er niks van kon’: ‘Ga eens voetballen!’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in