Home Nieuws Waarom Zeno Debast niet meer in beeld is gekomen bij PSV, in...

Waarom Zeno Debast niet meer in beeld is gekomen bij PSV, in Brussel droomde men van 50 miljoen euro

4974
0

De hele PSV gemeenschap dacht zowel donderdag als vrijdag dat er een verdediger van naam aangetrokken zou worden, maar het liep allemaal anders.

PSV versterkt de gelederen met de Duitse international Bella-Kotchap, waar menig PSV fan nog nooit van gehoord heeft. Eerder waren Zeno Debast van Anderlecht, César Montes van Espanyol en Jarrad Branthwaite Everton in beeld om de defensie te versterken. Hoofddoelwit Davinson Sánchez bleek ook niet haalbaar omwille van de starre opstelling van Tottenham Hotspur-voorzitter Daniel Levy.

PSV richtte de pijlen echter ook lang op Zeno Debast van Anderlecht. De jonge Belgische stopper staat te boek als groot talent maar kent ook de nodige beperkingen. Zo wordt er getwijfeld aan de ware verdedigende kwaliteiten van de Belg, die eveneens te boek staat als zwakke kopper. Aad de Mos is blij dat PSV Debast niet heeft gekocht.

In Brussel bleek men trouwens totaal niet bereid om Debast aan PSV te verkopen. Bij Anderlecht dacht men de verdediger pas te verkopen als er meer dan 50 miljoen euro geboden zou worden. Althans, dat zegt trainer Brian Riemer. Het lijkt een van de redenen te zijn voor het feit dat PSV geen pogingen meer ondernam voor de Belgische verdediger.

“We willen hem niet verkopen”, zegt Riemer tegen Het Nieuwsblad over Debast over de eerdere interesse van zowel PSV als Eintracht Frankfurt. “Je weet het nooit in het huidige klimaat. Als er een bod van, en ik zeg maar iets, 50 miljoen binnenkomt, kunnen we niet anders dan verkopen. Dat geldt trouwens voor elke speler uit de selectie, niet specifiek voor Debast”, klinkt het.


Vorig artikelÉrick Gutiérrez juicht na terugkeer Lozano en spreekt ‘Guti-fan’ Björn van der Doelen toe
Volgend artikelMatige afhandeling Burnley debet aan geannuleerde transfer Egan-Riley naar PSV

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in