Home Nieuws Matige afhandeling Burnley debet aan geannuleerde transfer Egan-Riley naar PSV

Matige afhandeling Burnley debet aan geannuleerde transfer Egan-Riley naar PSV

3602
0

PSV werd enkele uren voor het einde van Deadline-Day in verband gebracht met Egan-Riley van Burnley.

De jonge en redelijk onervaren verdediger annex middenvelder heeft slechts een kleine serie wedstrijden achter zijn naam staan op het hoogste niveau in Schotland. PSV zag wel degelijk toekomst in de jonge Brit.

Uiteindelijk is de huurtransfer van CJ Egan-Riley naar PSV geannuleerd en afgeketst. De reden erachter is simpel. Door matige afhandeling van alle formaliteiten aan Burnley zijde kon de transfer geen doorgang vinden.

Volgens clubwatcher Marco Timmer was Burnley te laat met het indienen van de papieren. De 20-jarige Engelsman was bij PSV in beeld als versterking voor zowel de verdediging als het middenveld. Mogelijk ook voor wedstrijden van Jong PSV.

BFC_TurfMoor_2/8/18

In januari van dit jaar wilde PSV hem ook al huren, maar toen vertrok hij tijdelijk naar het Schotse Hibernian FC. Burnley kwam de laatste weken vooral in het nieuws omwille van de interesse in Johan Bakayoko. De gepromoveerde club van de Belgische trainer Kompany bood echter te weinig en Bakayoko zag een toekomst bij Burnley ook niet zitten.


Vorig artikelWaarom Zeno Debast niet meer in beeld is gekomen bij PSV, in Brussel droomde men van 50 miljoen euro
Volgend artikelTransfersom 37 miljoen euro | Transfer Sangaré naar Nottingham meest gelezen bericht in regionale krant

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in