Home Nieuws Discussie rond keuze Ronald Koeman voor Schouten boven Gravenberch

Discussie rond keuze Ronald Koeman voor Schouten boven Gravenberch

3341
0

Er zijn enkele discussies ontstaan rond de keuze van bondscoach Ronald Koeman.

De keuze van Koeman viel deze keer zoals verwacht op Jerdy Schouten, die die uitverkiezing ook tegemoet komt gezien zijn uitstekende spel van afgelopen weken. Ook bij De Telegraaf is er begrip voor de keuze van Ronald Koeman Jerdy Schouten te selecteren maar Ajax-watcher Mike Verweij denkt daar toch wel wat anders over.

Collega Valentijn Driessen kan zich dan weer wel vinden in de keuze van bondscoach Ronald Koeman om Jerdy Schouten op te nemen in de voorselectie van het Nederlands elftal. De chef voetbal van De Telegraaf begrijpt op zijn beurt wel dat Schouten is opgenomen, waar Verweij juist Gravenberch van Liverpool had verwacht. Ryan Gravenberch staat dus niet op het lijstje van Koeman.

De heren analisten van De Telegraaf zijn het dus niet helemaal eens met elkaar over het selectiebeleid van de bondscoach. Ajax-watcher Mike Verweij noemt het zelfs opvallend dat Gravenberch niet bij de voorselectie zit, maar Driessen reageert daar als volgt op.

Tekst gaat verder onder de foto

“Dat verbaast mij niet zo”, vertelt Driessen in de Kick off Podcast van De Telegraaf. “Onze vriend van PSV, Jerdy Schouten, staat er nu wél bij. Die speelt ook gewoon op Champions League-niveau.”

Driessen gaat verder en stelt vast dat Schouten dusdanig constant is dat een uitverkiezing niet uit kon blijven. “Die speelt ook nog eens iedere week. Als je ziet wat voor spelers Gravenberch om zich heen heeft bij Liverpool, en wat voor spelers Schouten om zich heen heeft bij PSV, dan vind ik het wel terecht dat Schouten nu de voorkeur krijgt”, aldus Valentijn Driessen.


Vorig artikelVerwachte opstelling tegen Ajax: Guus Til naast Luuk de Jong
Volgend artikelEen kleine of grote uitslag? ‘Het liefst willen ze Ajax vernederd zien worden’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in