Home Nieuws Dick Advocaat kijkt ogen uit op de Herdgang en complimenteert PSV met...

Dick Advocaat kijkt ogen uit op de Herdgang en complimenteert PSV met talenten

4218
0

Dick Advocaat was deze week weer terug op de Herdgang en zag dat PSV flinke stappen heeft gemaakt op velerlei gebieden.

ADO Den Haag was met Dick Advocaat te gast op de Herdgang om tegen Jong PSV te spelen en kan tegelijk in de eerste week van maart de borst natmaken aangezien er dan enkele kilometers verderop de krachtmeting met het eerste elftal van PSV wacht.

Dick Advocaat draagt PSV nog altijd in zijn hart mee maar won met ADO in Eindhoven. Na afloop had Advocaat louter complimenten voor Jong PSV en voor Adil Ramzi. “Jullie hebben een ploeg met veel talent en speelden ook echt goed”, stelde hij vast.

Het talentvolle Jong PSV was het grootste deel van de wedstrijd de betere partij. “Het leek wel spanning”, zei Ramzi na de wedstrijd. “Pas toen het 2-0 voor ADO werd, leek het alsof we het een beetje van ons afgooiden”, aldus de verliezende trainer. Jong PSV kreeg van alle kanten de complimenten toebedeeld maar tegen ADO was het alleen spits Van Duiven die een voldoende kreeg. Van Duiven kan zich langzaam gaan opmaken voor het eerste elftal want Ruud van Nistelrooij houdt zijn progressie goed in de gaten en kan dit seizoen gerust nog overwegen van Duiven zijn debuut te laten maken in het eerste elftal.

Advocaat was na afloop onder de indruk van dat wat Jong PSV te bieden heeft aan talent. Advocaat wees naar van Duiven maar ook naar andere jongelingen. “Die nummer zes en nummer tien, dat zijn ook goede spelers”, zei de markante coach over Mathijs Tielemans en Mohamed Nassoh, die ook bij Ruud van Nistelrooij in beeld zijn.


Vorig artikelAad de Mos heeft vertrouwen in een goed resultaat voor PSV in Sevilla
Volgend artikelRichard Ledezma op weg naar New York City FC maar PSV wil contract verlengen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in