Home Nieuws Aad de Mos heeft vertrouwen in een goed resultaat voor PSV in...

Aad de Mos heeft vertrouwen in een goed resultaat voor PSV in Sevilla

1282
0

PSV en maar liefst 3500 fans maken zich langzaam op voor de uitwedstrijd tegen Sevilla.

De club krijgt massale steun in de hoofdstad van Andalusie. Er valt ook zeker iets te halen want Sevilla is bepaald geen hoogvlieger in de Spaanse Liga dit seizoen. Er heerst dan ook zeker vertrouwen voor de eerste wedstrijd van het interessante tweeluik tegen de Spanjaarden.

Ook Aad de Mos heeft wel vertrouwen voor het heenduel in Spanje. Sevilla mag dan wel een aantal keer de Europa League gewonnen hebben, het geeft geen enkele garantie voor iedere volgende Europese wedstrijd. De Mos blikt vooruit en spreekt op de voor hem kenmerkende wijze over de eerste wedstrijd tussen Sevilla en PSV.

“Ga niet denken dat je hetzelfde spelletje kan spelen als tegen Groningen. Maar je kan er een basis neerleggen voor de wedstrijden daarna. Ga uit van je eigen kwaliteiten”, begint de Mos, met een opmerking die een ieder zou kunnen uitspreken.

“PSV moet proberen deze lijn door te zetten”, aldus De Mos met de volgende oneliner. “De komende vier wedstrijden zijn bepalend voor het verloop van het seizoen. Twee keer Sevilla, één keer thuis tegen Twente en je moet uit naar Utrecht. Dat zijn geen makkies.”

Er wordt al volop gewezen naar Xavi Simons, als bepalende speler voor PSV. Kan Simons potten breken in Spanje? De jongeling wacht een serieuze test in Sevilla. “Het spel in balbezit wordt beter, je kan makkelijker doorvoetballen. Simons op 10, dat lijkt me toch niet te missen. Dat moet toch gewoon gehandhaafd blijven als je dit wil blijven uitbouwen?”, klinkt het tussen Aad de Mos en Rik ELfrink.


Vorig artikelGakpo in extase na doelpunt in stadsderby tegen Everton, Real Madrid en Newcastle wachten
Volgend artikelDick Advocaat kijkt ogen uit op de Herdgang en complimenteert PSV met talenten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in