Home Nieuws De rollen omgedraaid: PSV ziet af van aangeboden Russische middenvelder Zakharyan

De rollen omgedraaid: PSV ziet af van aangeboden Russische middenvelder Zakharyan

1944
0

Het blijkt niet mee te vallen voor Russische clubs spelers te slijten dan wel spelers te bewegen te gaan spelen in de Russische competitie. De redenen daartoe zijn natuurlijk bekend.

Donderdag werd bekend dat PSV de pijlen had gericht op de overal in Europa aangeboden Russische middenvelder en spelmaker Arsen Zakharyan. Deze keer bleken de rollen echter te zijn omgedraaid want PSV informeerde juist niet bij Dinamo Moskou naar de beschikbaarheid en prijs van de middenvelder maar bleek de overal aangeboden speler juist ook bij PSV te zijn aangeboden.

PSV verwees het aanbod naar de prullenbak, op het moment dat ook de Franse Ligue 1 club Strassbourg al concreet in onderhandeling bleek te zijn met de Rus en zijn werkgever Dinamo Moskou.

Onder meer het Eindhovens Dagblad meldde dat Arsen Zakharyan een van de opties zou zijn bij PSV om het middenveld te gaan versterken maar de regionale krant zat er naast want de speler is ‘slechts’ aangeboden bij PSV. De 20-jarige Rus is wel een groot talent en heeft inmiddels zeven interlands op zijn naam staan voor Rusland, wat internationaal natuurlijk niets kan brengen gezien alle sancties die het land heeft opgelegd gekregen.

‘Bij PSV staat hij al jaren op de radar, terwijl hij eerder deze transferperiode ook al werd gelinkt aan Ajax en Feyenoord’, werd er geschreven. Zakharyan zou zo’n 12 miljoen euro moeten kosten plus een aantal bonussen. Het heeft er alle schijn van dat PSV na de opgelaaide discussies rond het aantrekken van Guus Til van Spartak Moskou niet opnieuw zaken wenst te doen met clubs uit Rusland.


Vorig artikelVerwachte opstelling in de Kuip: Isaac Babadi opnieuw basisspeler, centrum met Boscagli en Ramalho
Volgend artikelPSV bezig met contractverlenging ‘basisspeler’ en ‘volwaardig lid A-selectie’: ‘Gat tussen club en speler groot’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in