Home Nieuws PSV bezig met contractverlenging ‘basisspeler’ en ‘volwaardig lid A-selectie’: ‘Gat tussen club...

PSV bezig met contractverlenging ‘basisspeler’ en ‘volwaardig lid A-selectie’: ‘Gat tussen club en speler groot’

6741
0

De contractverlenging van Isaac Babadi is nog geen uitgemaakte zaak. De jonge topvoetballer geniet interesse van clubs door geheel Europa maar wil bij PSV blijven.

Clubs als Eintract Frankfurt, enkele Spaanse La Liga-clubs en Stade Rennes, alsmede diverse Premier League-clubs informeren bij het management van Babadi maar krijgen tot op heden nul op het rekest. De intentie is nu eenmaal er met PSV uit te komen. Zo ver is het echter nog niet.

PSV is namelijk nog altijd in gesprek met Isaac Babadi over de gewenste contractverlenging, maar het verschil tussen vraag en aanbod is nog groot. Dat weet het Eindhovens Dagblad te melden. Het achttienjarige talent heeft zelf echter de intentie om bij PSV te blijven en dus lijkt alles wel goed te komen en richting contractverlening te gaan.

Babadi maakte in de voorbereiding veel indruk bij PSV. De jonge middenvelder heeft in Eindhoven echter nog maar één jaar contract en daar wil PSV snel verandering in brengen. Peter Bosz gaf al meermaals aan verrast te zijn door de capaciteiten van de jonge topvoetballer en gaf meermaals al een basisplaats. Ook in de Rotterdamse Kuip zal Babadi naar verwachting weer ‘gewoon’ basisspelers zijn, hoewel dat voor zijn leeftijd en geringe ervaring niet zo gewoon is.

Er is echter nog geen doorbraak in de onderhandelingen tussen PSV en zijn in Duitland gevestigde management. Er zou zelfs ‘een behoorlijk verschil’ zitten in het aanbod van PSV en het salaris dat het kamp-Babadi vraagt. Het lijkt echter niet lang meer te duren voordat er duidelijkheid komt over de toekomst van de geboren Nijmegenaar, die inzet op een vervolg bij PSV van zijn veelbelovende carriere.

In het oefenduel met Nottingham Forest speelde Babadi nog negentig minuten mee zonder gewisseld te worden, terwijl hij officieel nog geen lid van de A-selectie is. Het heeft er alle schijn van dat Babadi op weg is naar een plaatstje in de A-selectie van Peter Bosz. Bij contractverlenging en een akkoord zal dit normaal gesproken snel werkelijkheid gaan worden. Peter Bosz is erg gecharmeerd van het grote talent.


Vorig artikelDe rollen omgedraaid: PSV ziet af van aangeboden Russische middenvelder Zakharyan
Volgend artikelINSIDE | Feyenoord – PSV, met ‘Bosz-ball’ in Rotterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in