Home Nieuws Davinson Sánchez wil graag naar PSV maar Stewart zet streep door transfer:...

Davinson Sánchez wil graag naar PSV maar Stewart zet streep door transfer: ‘Niet aan voldoen’

27585
0

Zoals gezegd laat Earnie Stewart aan duidelijkheid niets te wensen over. De technisch directeur gaf vrijdagavond een update in gesprek met ESPN.

De update ging uiteraard over de transferzomer van PSV, waarin de club op vele spelers ingezet heeft maar inmiddels ook wat spelers uit beeld ziet geraken. Stewart liet weten dat de komst van Charles De Ketelaere van de baan is en dat ook een eventuele transfer van Davinson Sanchez niet meer aan de orde is. De Colombiaanse verdediger van Tottenham Hotspur gold lang als de beoogde man voor het centrum maar zal niet naar PSV komen, zei de technisch directeur vrijdagavond.

Of dat een streep door de rekening is, valt nog te bezien. De Spurs-verdediger geldt als serieuze versterking maar brengt een zeer forse investering met zich mee. De inmiddels 27-jarige Zuid-Amerikaan vergt een miljoeneninvestering plus jaarlijks stevige afschrijvingen, naast een miljoenensalaris.

Davinson Sánchez kan PSV zomaar een slordige vijfentwintig miljoen euro kosten bij een vierjarig contract. Het antwoord van Earnie Stewart luidde dan ook als volgt: ‘Kunnen we niet aan voldoen’, aldus de td, die wel bevestigde dat PSV gesprekken heeft gevoerd met de verdediger en zijn management. De hoofdrolspeler sprak zich recent uit over de concrete interesse van PSV en liet weten graag naar PSV te willen. Het lijkt er echter niet van te gaan komen.

Stewart bevestigde vrijdagavond voorafgaand aan de gewonnen Johan Cruijff Schaal dat PSV wel concreet met Tillman bezig is. Rond is diens komst nog niet, benadrukte Stewart, die ook kon bevestigen dat de club in gesprek is met de Belgische international Zeno Debast van Anderlecht. Tillman is viervoudig international van de Verenigde Staten en datzelfde geldt voor Debast van de club uit Brussel.


Vorig artikelNoa Lang en Jordan Teze na winst Supercup in Rotterdam: ‘Nog twee prijzen te gaan’
Volgend artikelBalende Slot zocht scheidsrechter opnieuw op maar zag PSV verdiend winnen: ‘PSV was beter’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in