Home Nieuws Dankbare Noa Lang neemt afscheid van Brugge fans en laat PSV fans...

Dankbare Noa Lang neemt afscheid van Brugge fans en laat PSV fans meteen zien wat hij in huis heeft

1560
0

Noa Lang is sinds zaterdagmiddag officieel speler van PSV. De afwikkeling van de transfer geraakte vrijdag en zaterdag in een stroomversnelling en dus kon PSV de presentatie van de aanvaller zaterdagavond wereldkundig maken.

Lang werd vrijdagmorgen al medisch gekeurd door PSV. Wel was de verwachting dat PSV en Noa Lang alsmede Club Brugge de transfer pas na het weekend wereldkundig zouden kunnen maken maar het was zaterdagavond al zo ver.

Lang tekent bij PSV een contract tot en met de zomer van 2028 en gaat spelen met rugnummer 7, waar hij eigenlijk om nummer 10 had gevraagd. Dat nummer gaat echter naar Xavi Simons, die de positie van linksbuiten los zal gaan laten en een rol achter Luuk de Jong dan wel Ricardo Pepi zal gaan vervullen.

Noa Lang ruilt Club Brugge dus in voor PSV maar niet alvorens hij op een mooie afscheid kon nemen van Club Brugge en de fans van de club uit West-Vlaanderen. Noa Lang kwam in oktober 2020 als een onbekende, 21-jarige jongen naar Brugge. Tweeënhalf jaar later vertrekt hij als gearriveerde speler en vedette naar PSV.

Op social media neemt de aanvaller groots afscheid van Club Brugge. De media-afdeling van Brugge produceerde het volgende filmpje, waarbij meteen duidelijk werd wat de PSV aanhang kan gaan verwachten van de technisch zeer vaardige aanvaller. Lang scoorde voor Brugge de ene na de andere prachtgoal en laat bovenal zien over een verbluffende techniek te beschikken.


Vorig artikelPSV presenteert Noa Lang met rugnummer 7, Xavi Simons rugnummer 10
Volgend artikelPSV betaalt een ton aan Feyenoord en 4 ton aan Ajax voor Noa Lang

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in