Home Nieuws Daadkrachtig PSV werkt hard aan contractverlenging Johan Bakayoko

Daadkrachtig PSV werkt hard aan contractverlenging Johan Bakayoko

957
0

PSV toonde deze zomer de nodige daad- en slagkracht op de nationale en internationale transfermarkt maar dat geldt inmiddels ook voor het verlengen en openbreken van bestaande en lopende contracten.

Zo staan er op korte termijn gesprekken met het management van Isaac Babadi op de agenda. Het contract van Ismael Saibari is inmiddels verlengd en ook de lopende verbintenis van Johan Bakayoko zou verlengd moeten gaan worden. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

De Belgische vleugelaanvaller staat momenteel nog tot medio 2026 onder contract bij PSV maar PSV ziet dat contract ook graag verlengd worden. De club denkt aan minimaal één extra seizoen maar ziet het contract van Bakayoko liever met twee seizoenen verlengd worden, weet de regionale krant te melden.

De concrete belangstelling van internationale topclubs kan op die manier gepareerd worden omdat er een hogere transfersom kan worden gevraagd. Onder trainer Peter Bosz is Bakayoko een belangrijke speler geworden, hoewel zijn grote doorbraak vorig seizoen ook al flink gestalte kreeg.

Het twintigjarige toptalent staat al maanden in de belangstelling van meerdere grote Europse topclubs, waar ook de nodige subtoppers denken kans te maken op de handtekening van Bakayoko. Brentford meldde zich eind augustus op de valreep met een bod van 40 miljoen euro. Zowel PSV als Bakayoko zagen een transfer niet zitten maar normaal gesproken kunnen we er wel van uit gaan dat het laatste seizoen van Johan Bakayoko bij PSV aangevangen is.


Vorig artikelJetro Willems uitgesproken: ‘Ik zeg ook niet dat Johan Derksen geen radio meer mag maken’
Volgend artikelPSV lijkt dicht bij definitieve koop Sergiño Dest te zijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in