Home Nieuws Buitenlandse club wilde in de winterstop 8 miljoen euro betalen voor Jordan...

Buitenlandse club wilde in de winterstop 8 miljoen euro betalen voor Jordan Teze

2544
1

De toekomst van Jordan Teze en zeker ook Armando Obsipo is ongewis te noemen. Beide verdedigers werden verder geacht te zijn in hun ontwikkeling maar zijn tegenwoordig bankzitters.

En dus gaat het in de media over het duo dat maar niet weet aan te haken bij het niveau wat in de top van Nederland gevraagd wordt. Volgt hun ontwikkeling nog een bovengemiddelde lijn naar boven of is dat het wel wat Teze en Obispo te bieden hebben? Het hield niet over dit seizoen wat beide heren centrale verdedigers lieten zien en dus wordt er gespeculeerd over de toekomst van het duo.

Ook Rik Elfrink is namens het Eindhovens Dagblad nieuwsgierig naar wat de toekomst beide verdedigers gaat brengen. Volgens Elfrink was er afgelopen winter sprake van serieuze interesse in Jordan Teze. Een buitenlandse zou een bod hebben overwogen van 8 miljoen euro, echter werd er niet doorgepakt voor Teze.

“Volgens doorgaans goed ingevoerde bronnen was een buitenlandse club afgelopen winter bereid om acht miljoen euro voor Teze te betalen. Niet dat dat bedrag ineens als bod bij PSV op tafel lag, want de club ontving geen bod en ook geen telefoontje”, schrijft Elfrink.

“Teze en Obispo hebben dezelfde zaakwaarnemer en vanuit diens omgeving valt te beluisteren dat het duo alles in het werk zal stellen om PSV dit seizoen te blijven helpen. Geen haar op het hoofd van de spelers denkt eraan om iets te laten liggen, zo verzekert een goed ingevoerde bron. Mocht er niks veranderen, dan moet na dit seizoen wel een evaluatie plaatsvinden en wordt een transfer aannemelijker. PSV kan in dat geval ook geen hoofdprijs vragen als zich een geïnteresseerde club meldt”, analyseert Elfrink.

“Teze en Obispo staan nog een jaar langer onder contract en PSV had een aantal jaren de hoop deze spelers voor een fors bedrag te kunnen verkopen. Voor de 24-jarige en 23-jarige verdedigers is veel internationale belangstelling”, klinkt het vanuit het Eindhovens Dagblad.


Vorig artikelPSV wil doorpakken voor Milan van Ewijk, Heerenveen vraagt 5 miljoen euro
Volgend artikel300 PSV fans middels buscombi welkom in Spakenburg | Amateurclub weet zich ‘plots’ geen raad met uitfans

1 REACTIE

  1. … [Trackback]

    […] Here you can find 3402 more Information on that Topic: psvinside.nl/buitenlandse-club-wilde-in-de-winterstop-8-miljoen-euro-betalen-voor-jordan-teze/ […]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in