Home Nieuws Boegbeeld Marcel Brands: Geen interesse in Ajax, Brands zegt KNVB af voor...

Boegbeeld Marcel Brands: Geen interesse in Ajax, Brands zegt KNVB af voor PSV

2529
0

Marcel Brands wordt de nieuwe baas van PSV. Zijn aanstelling komt enigszins uit de lucht vallen maar ergens ook weer niet.

PSV heeft namelijk een speciaal plekje in het hart van Marcel Brands. Veel eerder dan gedacht én verwacht keert de bestuurder terug naar Eindhoven. Er werd flink getrokken aan Brands.

De bestuurder kreeg tal van aanbiedingen uit binnen- en buitenland. Ook de grote topclubs uit de topcompetities kennen de kwaliteiten van de bestuurder, die er ook bij de PSV fans erg goed op staat. Er waren meer opties voor Brands maar zijn gevoel bracht hem naar PSV. De KNVB klopte aan maar hij bedankte voor het voorstel uit Zeist. De toekomstig algemeen directeur van PSV zag het niet zitten om Nico-Jan Hoogma op te volgen als directeur topvoetbal, meldt het Algemeen Dagblad.

Ook Ajax wordt door de gaande perikelen in Amsterdam in verband gebracht met Marcel Brands maar daar is voor Brands zelf nooit sprake van geweest. Brands wenst in Nederland naar eigen zeggen maar voor één club te werken en dat is PSV.

Daarover zegt de nieuwe baas van de club: “Ik heb de rvc van PSV aangegeven dat ik Nederland maar één club is waar ik wil werken”, liet hij weten. “Bij PSV ligt een sterk fundament en er is een uitgebalanceerd directieteam. Ik hoop als algemeen directeur straks waarde toe te voegen en hier opnieuw succesvol te zijn.”

En dus werd het boegbeeld maandag gepresenteerd door PSV. Hij volgt na dit seizoen Toon Gerbrands. Het was rvc-voorzitter Robert van der Wallen die na zijn vertrek bij Everton contract opnam met Brands en hem weer naar PSV wilde halen.

 


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here