Home Nieuws Blessures Ramalho en Mauro Júnior zorgen voor vraagtekens dus PSV houdt transfer...

Blessures Ramalho en Mauro Júnior zorgen voor vraagtekens dus PSV houdt transfer Philipp Max tegen

5196
0

Philipp Max ziet mogelijk zijn transfer naar het Duitse Union Berlin in rook opgaan.

De Duitse back staat op het punt om verkocht te worden maar blessures houden de transfer mogelijk tegen. Dat heeft van doen met de blessures van Mauro Júnior en Ramalho, zo meldt het Eindhovens Dagblad. PSV zou besloten hebben een speler te gaan huren en de bestaande defensie zoveel mogelijk in tact houden. Dus lijkt Max bij PSV te blijven. Olivier Boscagli is ook nog steeds geblesseerd en het komende half jaar niet beschikbaar.

Het is onduidelijk wanneer Ramalho en Mauro Júnior weer fit zijn. Door het ontbreken van Mauro beschikt trainer Ruud van Nistelrooij alleen over Max als linksback en dat is met belangrijke weken voor de boeg bepaald geen overtal situatie. Daarentegen is Mwene wel inzetbaar en beschikbaar. De multifunctionele verdediger is bruikbaar gebleken en weer wedstrijdfit.

‘De club zal blijven zoeken naar een passende topversterking en daarvoor zijn ook middelen beschikbaar’, schrijft het Eindhovens Dagblad over de ontstane situatie. PSV denkt nog steeds kans te maken op het binnenhalen van de Braziliaanse verdediger Marlon.


Vorig artikelBuitenlandse media melden aanstaande transfer middenvelder Souza naar PSV, ED weerspreekt berichtgeving
Volgend artikelBraziliaanse media: Savinho maakt tussenstop bij familie en komt voor twee seizoenen naar Eindhoven

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in