Home Nieuws Buitenlandse media melden aanstaande transfer middenvelder Souza naar PSV, ED weerspreekt berichtgeving

Buitenlandse media melden aanstaande transfer middenvelder Souza naar PSV, ED weerspreekt berichtgeving

11402
0

PSV is behoorlijk actief op de nationale en internationale transfermarkt maar een transfer van KV Mechelen middenvelder Souza naar PSV lijkt er niet van te gaan komen.

Dat meldt althans Rik Elfrink namens het Eindhovens Dagblad. Dat dat gegeven niet altijd alleszeggend is bleek wel rond de transfer van Xavi Simons naar PSV. De ED journalist opperde meermaals dat een transfer van Simons van PSG naar PSV vrijwel onmogelijk zou zijn maar de daadwerkelijke uitkomst is inmiddels bekend.

Media in Schotland melden overigens juist weer wel dat de Braziliaan op weg zou zijn naar Eindhoven voor een meerjarig contract. Het ED weerspreekt die berichtgevingen. Zolang Ibrahim Sangaré nog PSV’er is, lijkt de komst van de Braziliaan simpelweg overbodig. Ook de belangenbehartigers van de gewilde Braziliaanse middenvelder ontkrachten de Schotse lezing over een transfer naar PSV.

‘De beslissing over zijn toekomst is wel nabij en valt waarschijnlijk al deze week’, meldt het Eindhovens Dagblad. Eind mei werd Souza voor het eerst gelinkt aan PSV.


Vorig artikelFranse media twijfelen over Savinho transfer, PSV maakt zich geen zorgen: ‘Savinho koerst af op Eindhoven’
Volgend artikelBlessures Ramalho en Mauro Júnior zorgen voor vraagtekens dus PSV houdt transfer Philipp Max tegen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in