Home Nieuws AS Roma richt pijlen op Savinho

AS Roma richt pijlen op Savinho

1126
0

Het avontuur van de Braziliaanse aanvaller Sávio bij PSV, oftewel Savinho, is absoluut geen succes geworden.

PSV bewoog maanden hemel en aarde de jonge getalenteerde aanvaller naar Eindhoven te krijgen maar uiteindelijk is de samenwerking na een schamel jaar al voorbij. Een goede maand geleden werd besloten dat de huurovereenkomst tussen PSV en de Braziliaanse jonge aanvaller enerzijds en de huurconstructie met Troyes anderzijds, ontbonden zou gaan worden.

De Braziliaanse buitenspeler lijkt alweer aan een nieuw avontuur te kunnen gaan beginnen. Het AS Roma van José Mourinho heeft de aanvaller in beeld als versterking voor het nieuwe seizoen. Dat melden verschillende Italiaanse media. De negentienjarige aanvaller die vorig jaar werd gehuurd door PSV is één van de opties om de aanval van de Romeinse club te versterken. Sávio wordt niet meteen als basisspeler gezien maar als een versterking voor de breedte.

De negentienjarige Sávio werd vorig jaar zomer als een groot talent bij PSV aangekondigd. Diversse clubs en instanties waren in de weer het geheel vorm te geven. Het Franse Troyes, onderdeel van de City Group, kocht de aanvaller over van Atlético Mineiro en verhuurden Sávio via Tryes direct voor een jaar aan PSV. Sávio maakte ondanks alle verwachtingen niet heel veel indruk. De Braziliaan speelde zijn duels vooral voor Jong PSV en kwam in slechts acht duels in actie voor het eerste elftal.


Vorig artikelFeyenoord maakt het PSV bijzonder lastig met nieuw miljoenenbod op Ricardo Pepi
Volgend artikelStijn Spierings speler van RC Lens, middenvelder blijft definitief in Ligue 1

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in