Home Nieuws Feyenoord maakt het PSV bijzonder lastig met nieuw miljoenenbod op Ricardo Pepi

Feyenoord maakt het PSV bijzonder lastig met nieuw miljoenenbod op Ricardo Pepi

3384
1

Feyenoord geeft de strijd om de inmiddels zeer gewilde Amerikaanse spits Ricardo Pepi van FC Augsburg niet op.

De club uit Rotterdam, die deze zomer meer middelen dan te doen gebruikelijk te besteden heeft, bracht volgens Duitse media een ongekend en dus nieuw miljoenenbod uit op de jonge spits. Feyenoord overtreft het bedrag van 10 miljoen euro maar overtreft ook de uitspraken van de algemeen directeur van de club. Recent sprak Dennis Te Kloese uit dat Feyenoord geenszins van plan is meer te betalen voor Ricardo Pepi, dan het voor basisspeler Gimenez betaalde.

Feyenoord heeft recent een bod van 10,5 miljoen euro op Ricardo Pepi uitgebracht bij FC Augsburg. Dat meldt het Duitse medium BILD donderdag. PSV is ook nog in de race voor de Amerikaan, evenals een aantal Premier League-clubs. Pepi heeft al langer zijn zinnen gezet op een transfer van de spits maar de onderhandelingen zijn nog steeds niet afgerond. Feyenoord wenst PSV af te troeven maar de wil van de speler is ook nog steeds wet in deze langdurige voortslepende kwestie.

Feyenoord biedt 10,5 miljoen euro voor Pepi plus een doorverkooppercentage. Ook Premier League-clubs azen inmiddels op de spits. PSV dient inmiddels op haar tellen te passen. FC Augsburg betaalde in de winter van 2022 meer dan zestien miljoen euro voor Pepi en daar willen ze een flink gedeelte van terug zien.

Fabrizio Romano meldt dat PSV nog steeds de belangrijkste gegadigde is in de strijd om de handtekening van Ricardo Pepi. Gesprekken tussen PSV en de Duitse club zijn al tijden aan de gang maar een akkoord is er nog steeds niet. Feyenoord werd in een eerder stadium ook genoemd door zowel Duitse als Nederlandse media maar concreet werden de Rotterdammers nooit. Middels de nieuwe overtroffen miljoenen aanbieding is die interesse nu wel concreet, meldt BILD. Het Duitse boulevardblad is doorgaans goed geïnformeerd als het over de Duitse Bundesligaclubs gaat.

Augsburg zou volgens het Eindhovens Dagblad de vraagprijs eerder verlaagd hebben, om de wens van Pepi te kunnen invullen. PSV leek bereid om dat bedrag te betalen.


Vorig artikelGeorginio Wijnaldum spreekt: ‘Als ze dat zeggen, dan blijf ik bij PSG’
Volgend artikelAS Roma richt pijlen op Savinho

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in