Home Nieuws Analisten vrezen voor PSG deal rond Xavi Simons en wijzen naar Newcastle...

Analisten vrezen voor PSG deal rond Xavi Simons en wijzen naar Newcastle United

18520
1

Xavi Simons blijft maar leveren en presteren voor PSV en dus wordt er ook openlijk over zijn toekomst gespeculeerd.

Gezien de interesse die er voor spelers als Gakpo, Madueke en Sangaré is, kunnen we er inmiddels de klok op gelijk zetten dat er ook voor Xavi Simons snel interesse los gaat komen van de grotere clubs in Europa.

PSV contracteerde Simons afgelopen zomer voor vijf seizoenen met als aantekening dat Paris Saint-Germain hem voor twaalf miljoen euro kan terughalen, mits Simons dat zelf zou willen. Simons heeft tot op heden nooit de intentie uitgesproken om Eindhoven al na één seizoen te verlaten en spreekt zich geregeld uit over zijn verblijf bij PSV.

Toch kan een vertrek niet helemaal worden uitgesloten, waarschuwt het Eindhovens Dagblad. ‘PSG kan hem bijvoorbeeld zomaar 25 miljoen euro aanbieden als hij terugkeert naar Parijs, iets waar de Eindhovense club nooit tegenop kan. Of Simons en zijn zakelijke entourage daar gevoelig voor zijn, is afwachten.’

Zondagavond bleek dat de heren analisten van de NOS zich ook zorgen maken over de verblijfsduur van Xavi Simons in Eindhoven. Van Hooijdonk is uiteraard ook bekend met de regeling met Paris Saint Germain en vreest voor een onhoudbaar scenario rond Simons. De NOS analist wijst daarbij naar een kapitaalkrachtige Britse club als Newcastle United. ‘Als bijvoorbeeld een club als Newcastle United zich meldt bij Paris Saint Germain met 45 miljoen euro, is PSV kansloos’, stelt van Hooijdonk vast, doelend op het feit dat PSG keurig de 10 tot 12 miljoen aan PSV aftikt en vervolgens op een grote doorverkoop aan Newcastle United inzet.


Vorig artikelVan Nistelrooij begrijpt reactie PSV fans na wissel Simons: ‘Ik wilde meer snelheid in de ploeg brengen’
Volgend artikelNa afloop van Arsenal – Manchester United spreekt Zinchenko over PSV

1 REACTIE

  1. Complete onzin, zoals bekend heeft Xavi zelf daar ook iets over te zeggen
    Ik denk niet dat Xavi met dergelijke constructies akkoord zal gaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in