Home Nieuws Aad de Mos ziet PSV zeven keer scoren tegen Rangers FC: ‘PSV...

Aad de Mos ziet PSV zeven keer scoren tegen Rangers FC: ‘PSV met twee vingers in de neus naar de groepsfase’

2526
1

Laat de Rangers fans het maar niet horen. Aad de Mos is geenszins onder de indruk van de ploeg uit Glasgow.

De Mos blikt net zoals vele analisten al voorzichtig vooruit op het tweeluik tussen PSV en Rangers FC maar De Mos denkt dat het allemaal niet zo veel zal gaan voorstellen wat PSV te wachten staat. De Mos had vorig seizoen al geen hoge pet op van het Rangers FC van trainer Giovanni van Bronckhorst maar dit jaar verwacht de Haagse analist eigenlijk helemaal niks van de tegenstander van PSV, die de competitie niet sterk begonnen zijn.

Rangers verloor meteen de eerste wedstrijd en wist de tweede dan wel te winnen, maar het gaat met name zonder overtuiging. Ook Schotse media zijns geenszins te spreken over het team Rangers FC, waar de voorhoede geacht wordt te licht te lijn om in Europa succesvol te kunnen zijn. Het betreft een heuse Eredivisie-voorhoede die Rangers op de been brengt met Lammers, Dessers en Danilho.

De Mos maakt Rangers dan ook compleet af in zijn voorbeschouwing. De in Eindhoven woonachtige De Mos is ervan overtuigd dat PSV een goed resultaat gaat halen in de uitwedstrijd tegen Rangers FC. De voormalig trainer stelt dat een ‘normaal’ PSV niet in de problemen komt op Ibrox Park.

PSV neemt het dinsdagavond in Schotland op tegen Rangers. Een week later is de return in Eindhoven en de winnaar van het tweeluik plaatst zich voor de groepsfase van de Champions League. Voor De Mos wordt het geen spannend geheel. “Je moet met je borst vooruit aanvallen, ook daar”, zegt De Mos in een video-item van het Eindhovens Dagblad. “Je moet niet denken dat je hier het verschil moet gaan maken. Je moet daar het verschil al maken, want je hebt twee keer negentig minuten de tijd.”

Aad de Mos gooit er zoals te doen gebruikelijk enkele voorspellingen uit. In gesprek met het Eindhovens Dagblad denkt de analist zelfs dat PSV totaal 7 keer gaat scoren tegen Rangers FC. PSV scoorde ook tegen Sturm Graz zeven keer maar De Mos lijkt Rangers dus niet veel hoger in te schatten.

“Je moet niet de fout maken om daar achteruit te lopen. Dan krijg je de goals om de oren”, vervolgt De Mos, die denkt dat de ploeg van trainer Peter Bosz het karwei klaart op Ibrox. “Ik blijf het zeggen: als PSV in normale doen is en scherp en geconcentreerd is, gaan ze met twee vingers in de neus naar de groepsfase. Het wordt 1-3 voor PSV. Thuis wordt het 4-0”, denkt Aad de Mos.


Vorig artikelPOLL | Voor welke verdedigers moet Peter Bosz kiezen tegen Rangers FC?
Volgend artikelVerwachte opstelling in Glasgow: Sergiño Dest en Jerdy Schouten in de basis

1 REACTIE

  1. Volgens mijn is Aafje tegen een lantaarnpaal gelopen voor dat hij plaats nam op het bankje. Ik denk dat we heel blij mogen zijn als we met 1-3 terug reizen naar Eindhoven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in