Home Nieuws Verwachte opstelling in Glasgow: Sergiño Dest en Jerdy Schouten in de basis

Verwachte opstelling in Glasgow: Sergiño Dest en Jerdy Schouten in de basis

5854
0

Twee cruciale wedstrijden staan Peter Bosz en zijn manschappen te wachten. Op Ibrox Park wacht een vol stadion waar de ploeg van Bosz dinsdagavond meteen kan laten zien wat het waard is.

Hoewel Bosz niet ruim in de verdedigers zit, valt er toch wel wat te kiezen in Glasgow. Bosz beschikt over vijf verdedigers maar weet dat Jerdy Schouten centraal achterin ook kwaliteiten bezit om van achteruit goed en verzorgd voetbal te laten zien.

Hat verwachten de kranten van PSV in Glasgow? Het Eindhovens Dagblad denkt dat PSV dinsdagavond met twee basisdebutanten zal gaan starten. Sergiño Dest lijkt een dag nadat zijn transfer naar PSV werd afgerond direct als linksback in de basis te starten zodat de ervaren Patrick van Aanholt niet perse gemist behoeft te worden.

Jerdy Schouten start ook in de basis en zal vermoedelijk op het middenveld gaan spelen. Noa Lang lijkt bovendien weer terug te keren in de basis nadat hij voldoende wedstrijdfit wordt bevonden.

In vergelijking met het duel tegen Vitesse ontbreken naast de geblesseerde Patrick van Aanholt dan ook Isaac Babadi en Yorbe Vertessen in de basis. Mwene is net als Van Aanholt niet mee gereisd naar Glasgow.

Vermoedelijke opstelling PSV: Benítez, Teze, Ramalho, Boscagli, Dest, Sangaré, Veerman, Schouten, Bakayoko, De Jong, Lang


Vorig artikelAad de Mos ziet PSV zeven keer scoren tegen Rangers FC: ‘PSV met twee vingers in de neus naar de groepsfase’
Volgend artikelPSV ziet Phillipp Mwene na vijf prijzen terugkeren naar de Bundesliga, transfer ‘zeer nuttige’ verdediger aanstaande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in