Home Nieuws ‘Het zou een gemis zijn als Gakpo nog weg zou gaan, blijf...

‘Het zou een gemis zijn als Gakpo nog weg zou gaan, blijf lekker bij PSV’

837
0

Aad de Mos heeft een serieus advies voor Cody Gakpo. In gesprek met het Eindhovens Dagblad zegt de analist dat Gakpo zijn vertrekwens moet bijstellen.

De Mos denkt het goed is als Gakpo nog een jaar in Eindhoven zal blijven. De Mos heeft natuurlijk een punt. Gakpo is nog net niet zover dat hij er geconcludeerd kan worden dat Gakpo PSV elke week draagt. Gakpo is wel degelijk een dragende speler maar de aanvaller kan in de Eredivisie bij PSV nog best een stapje zetten in zijn ontwikkeling. Wat dat betreft zijn Memphis Depay en Gini Wijnaldum leidende voorbeelden voor Gakpo. Zij waren immers week in week uit dragende spelers en hielpen PSV persoonlijk aan de landstitel na een wereldkampioenschap voetbal waarbij beide spelers zichzelf op de internationale kaart wisten te zetten.

Zo ver is Cody Gakpo nog niet. Wel is er een WK in aantocht waar Gakpo eigenlijk gebruik van zou kunnen maken. Aad de Mos ziet dat Gakpo beter in Eindhoven kan blijven. De verschillende analisten van de diverse praatprogramma’s concludeerde deze week ook al dat Gakpo nog geen wereldtop is. Ook de Mos sluit zich aan bij de criticasters. “Het zou een gemis zijn als hij nu nog weg zou gaan. Blijf lekker hier, probeer PSV naar de groepsfase te loodsen en ga mee naar Qatar.”

PSV treft zaterdag Ajax in het duel om de Johan Cruijff Schaal en speelt volgende week dinsdag in Monaco het eerste duel in de voorronde Champions League tegen AS Monaco. De verwachting is dat Cody Gakpo in alle drie de duels ‘gewoon’ basisspeler zal zijn.


Vorig artikelGözübüyük meldt zich bij PSV na ‘Kuip-strafschop’ maar Feyenoordfan(!) Pol van Boekel blijft buiten schot
Volgend artikelPSV fans hopen op komst spits Joshua Zirkzee na 4,5 miljoen euro voor Gianluca Scamacca

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in