Home Nieuws FC Barcelona met Memphis en Luuk de Jong, Sevilla en AS Roma...

FC Barcelona met Memphis en Luuk de Jong, Sevilla en AS Roma voegen zich bij rijtje mogelijke tegenstanders PSV

563
0

PSV speelt na donderdagavond Real Sociedad – PSV hoe dan ook Europees voetbal na de winterstop.

Die conclusie kan getrokken worden pal voor de laatste groepswedstrijd in de Europa League. Door het creëren van een nieuw Europees toernooi ontstaan er als vanzelf mooie Europese affiches tussen clubs die normaal gesproken van Europees voetbal verstoken zouden blijven zonder de nieuwe Conference League.

Het Europa League toernooi krijgt meer en meer glans nu steeds meer clubs de Champions League moeten laten voor wat het is,. Een mooi rijtje clubs gaan elkaar na de winterstop treffen. De eliminatie van FC Barcelona in de Champions League zorgt er mogelijk voor dat PSV en FC Barcelona elkaars wegen gaan kruisen in februari. Mogelijk komen Luuk de Jong en Memphis Depay met hun club op bezoek in Eindhoven.

PSV kan ook worden gekoppeld aan FC Porto of Sevilla, de eigenlijke werkgever van Luuk de Jong. Red Bull Leipzig of het Dortmund van Donyell Malen kunnen ook tegenstander van PSV worden. Eerst wacht het elftal van Roger Schmidt Real Sociedad in het regenachtige San Sebastian.


Vorig artikelPSV wacht cruciale wedstrijd en speelt duel om enkele miljoenen euro’s
Volgend artikelTransfer naar Ajax wordt Steven Bergwijn afgeraden, PSV fans reageren laconiek op geruchten rond Bergwijn

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in