Home Nieuws Transfer naar Ajax wordt Steven Bergwijn afgeraden, PSV fans reageren laconiek op...

Transfer naar Ajax wordt Steven Bergwijn afgeraden, PSV fans reageren laconiek op geruchten rond Bergwijn

4350
0

Deze week kwam nadrukkelijk in het nieuws dat Steven Bergwijn in de belangstelling staat van Ajax.

De Amsterdamse club wenst net als vorig jaar de concurrentie in de winterstop af te troeven en een aanvaller van naam en faam binnen te halen. Vorig jaar betrof het Haller die voor miljoenen euro’s werd binnen gehaald en het komende transferwindow zou het weleens Steven Bergwijn kunnen worden die een transfer naar Amsterdam gaat maken.

Ajax wenst Bergwijn te huren waar Tottenham Hotspur meer voelt voor een directie verkoop. Echt content en tevreden lijkt men in Londen niet met Bergwijn en zijn ontwikkeling. Analist Rafael van der Vaart zou het Bergwijn afraden naar Amsterdam te verhuizen. De analist begrijpt wel dat de Amsterdammers de aanvaller erbij willen hebben, maar denkt dat het voor Bergwijn niet verstandig is om het te doen. ‘Want waar moet hij spelen?’

Ondertussen reageren PSV fans op sociale media vrij laconiek op de geruchten rond Bergwijn, die toch het grootste gedeelte van zijn jeugd in Eindhoven speelde. Steven Bergwijn wordt door veel PSV fans niet als echte PSV’er gezien. Daarnaast is een deel van de PSV fans het onrustige vertrek van Bergwijn naar Londen van twee jaar geleden nog niet vergeten. Bergwijn leek het toen even aan de stok te krijgen met Toon Gerbrands, sprak over leugens en overwoog zelfs om even niet meer voor PSV te spelen. De transfer vond uiteindelijk toch doorgang. Een succes werd het tot op heden nog niet voor Bergwijn in Londen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here