Home Nieuws ‘Ze willen het allemaal te mooi doen’

‘Ze willen het allemaal te mooi doen’

20
1

“Ze willen het allemaal te mooi doen, het is doodzonde en het geeft niet veel zelfvertrouwen voor een ploeg”, zegt Willy van de Kerkhof over de nieuwe zeperd in Rostov. “Als je 3-2 voorkomt dan geeft het vertrouwen en ga je lekker voetballen. PSV was dominant en ze hadden moeten winnen. Ze hebben nu twee punten verloren.”
René had al geen vertrouwen in de penalty. “Ik dacht meteen ‘die gaat er toch niet in!’. Het is zo jammer. Je kunt een goed resultaat neerzetten en dan wordt in zo’n belangrijke wedstrijd weer een penalty gemist. Een misser van jewelste.”

PSV bezet nu met 1 punt de derde plek in de groep, die aan het eind goed is voor de Europa League. “Bij winst had PSV gelijk kunnen komen met Bayern München. Nu wordt het heel moeilijk. Ze krijgen nu twee keer achter elkaar Bayern. Dat wordt echt een zware kluif”, zegt René.

Ook Willy denkt dat overwinteren in de Champions League lastig wordt. “Ze hebben schitterende wedstrijden gespeeld tegen Atlético Madrid en Rostov. Ze hadden vier punten moeten hebben, maar het is er maar 1. Die tweede plaats is nu wel een beetje verspeeld. Je kunt er alleen bijna niet op trainen. De spanning en druk zit er dan niet echt op, dus dat is heel anders. Ik denk dat je ‘m gewoon hard moet inschieten met de wreef, dan is dat penalty-syndroom zo voorbij.”


Facebook Comments

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here