Home Nieuws Zaakwaarnemer Zahavi: ‘Eran wilde alleen naar PSV, Ajax was te laat’

Zaakwaarnemer Zahavi: ‘Eran wilde alleen naar PSV, Ajax was te laat’

1770
0

De transfer van Zahavi naar PSV is voor verschillende media ook prestigezaak geworden.

Sinds bekend is geworden dat ook Ajax de spits een contract wilde aanbieden, duiken de kranten op de zaak Zahavi. Ook de zaakwaarnemer van de spits is zich ermee gaan bemoeien.

Over de belangstelling van Ajax zegt de zaakwaarnemer van de Israëliër: ‘Ze waren te laat’, aldus Ronan Katzav.

Katzav, ook een Israëliër, is al tien jaar de zaakwaarnemer van Zahavi, en reageert op de uitspraken van Ten Hag, die zondag zei dat Zahavi was aangeboden bij Ajax.

‘Een speler als Eran Zahavi hoef je nergens aan te bieden. Wij hebben van tien goede clubs aanbiedingen gehad voor Eran en uit respect voor die clubs doe ik daar geen mededelingen over. Bij Ajax mogen ze zeggen wat ze willen. Ik doe dat niet, ik heb een reputatie hoog te houden’, aldus de zaakwaarnemer van dienst over zijn populaire cliënt.

Hij vervolgt zijn relaas over de uitgestippelde toekomst van zijn cliënt. ‘Er was overigens geen enkele discussie waar Eran heen zou gaan. PSV was zijn eerste keus. Eran wilde met Schmidt werken. In China heeft hij al eens geprobeerd Eran naar Beijing te halen. Toen hebben we ook met hem gezeten. De filosofie van Schmidt spreekt ons zeer aan, Eran wilde alleen naar PSV’, aldus Katzav.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here