Home Nieuws Woedende Joey Veerman neemt geen blad voor de mond na week vol...

Woedende Joey Veerman neemt geen blad voor de mond na week vol bedreigingen

9718
0

Waar Valentijn Driessen dacht dat PSV Joey Veerman uit de wind en daarmee uit de media zou houden na een week vol onrust.

Het tegenovergestelde gebeurde na AZ – PSV. Veerman kreeg het woord en nam het woord en maakte op niet misverstane wijze duidelijk hoe hij tegen afgelopen week aankijkt. Veerman is het niet eens met het de beschuldigingen dat hij voor onrust gezorgd zou hebben.

Het werd voor Veerman een week vol uitersten én bedreigingen. ‘Het was gewoon een kutweek. Er zijn heel veel dingen gezegd en geschreven. Ik heb me wel lichtelijk verbaasd moet ik zeggen, over alle dingen die geschreven zijn’, zegt hij de NOS.

‘Ik vind dat serieus ongelofelijk. Dat je zonder enige weet zomaar namen gaat noemen’, aldus Veerman, die werd genoemd als een van de spelers die kritiek op Van Nistelrooij zou hebben geuit. ‘Ik krijg nu allemaal bedreigingen binnen, mijn hele familie. Het is werkelijk waar niet te geloven. Het lek zou zogenaamd bij mijn zaakwaarnemer vandaan komen. Die krijgt ook allemaal doodsbedreigingen. Het is echt serieus belachelijk. Wat sommige gasten proberen aan te richten, is niet te filmen. Ik ben echt heel pissig over deze afgelopen week, ja, zeker.’

Veerman vertelt hoe kwetsend de berichten zijn die hij en zijn familie hebben ontvangen: ‘Ik word hopelijk vader over vijftien weken. Er worden allemaal reacties onder mijn vriendin haar post neergezet. Die zijn niet mals. Onder een foto van een echo, van een klein kind. Ik heb zelf mijn reacties uitgezet. Ik wist al ik krijg allemaal berichten en ik heb hier helemaal geen zin in. Ik moet me gewoon focussen op de wedstrijd tegen AZ. Dan krijg je allemaal gekke berichten. Het is echt niet te geloven.’

De 24-jarige middenvelder uit Volendam maakt in gesprek met ESPN ook nog even duidelijk wat hij van de voetbalwereld vindt. ‘Het is echt een schijtwereld, ik zweer het’, zegt Veerman zonder een blad voor de mond te nemen. De middenvelder vertelt ook nog over het contact dat hij met Van Nistelrooij gehad heeft na diens vertrek.

‘Ik heb hem twee dagen geleden al een appje gestuurd. Ik heb hem heel veel succes gewenst en ik heb hem gezegd dat alles dat in de media komt met mijn naam eronder, dat dat niet waar is’, aldus een woedende Veerman, die er op sociale media ook van langs kreeg nadat hij betrokken was bij de strafschop van AZ.


Vorig artikelPSV zeker van plek twee dankzij twee Mbappé-achtige doelpunten van uitblinker Xavi Simons
Volgend artikelBeschermende status, PSV niet tegen Marseille en Rangers FC maar tegen 11 mindere goden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in