Home Nieuws ‘We zijn tegen geen enkele club kansloos’

‘We zijn tegen geen enkele club kansloos’

11
0

Joshua Brenet is vol vertrouwen voor de kraker tegen FC Bayern München. Volgens Brenet is PSV tegen geen enkele club kansloos. Brenet legt PSV daarbij langs de meetlat met Atletico. Brenet heeft heel veel zin om tegen Robben te spelen en lijkt absoluut niet onder de indruk van de sterspeler.

Op basis van die duels is PSV inderdaad niet kansloos gebleken maar het tweeluik tegen de Madrilenen van vorig seizoen, zegt niets over de kansen tegen een andere Europese topper als Bayern München.
Ik weet waar we toe in staat zijn en dat moeten we ook neerzetten”, vertelt Joshua Brenet in gesprek met Omroep Brabant. “We zijn tegen geen enkele club kansloos. We hebben in vorige wedstrijden tegen clubs als Atlético al laten zien dat we er gewoon kunnen staan. Ik heb er het volste vertrouwen in.”
Volgens Brenet is PSV een stabiel team dat zijn kwaliteit kent. “In zulke wedstrijden geven we altijd net een beetje meer, al zouden we dat met elke wedstrijd moeten doen. Maar ik denk dat zulke wedstrijden ons wel helpen. Drie punten zijn ons doel. Maar iedereen weet dat Bayern geen makkelijke club is om één of zelfs drie punten van te pakken. We gaan onze uiterste best doen om dat toch te doen.”

Brenet ziet in topspeler Arjen Robben een mooie uitdaging. “Hoe groter de namen, hoe meer lust ik ervan krijg. Ik wil mezelf meer laten zien en we gaan ze opeten. En dan maakt het niet uit welke kunsten Robben uit de kast trekt. Hij komt onze jongens ook tegen en wat hij kan kunnen wij ook.”


Facebook Comments

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here