Home Nieuws Vroege goal PSV luidt nederlaag in

Vroege goal PSV luidt nederlaag in

35
0

PSV heeft in Almelo de eerste nederlaag van het seizoen geleden. PSV kwam na anderhalve minuut al op voorsprong na mistasten van de keeper. PSV startte voortvarend en leek vastberaden de voorsprong uit te breiden maar naarmate de eerste helft vorderde dacht het elftal de voorsprong op halve kracht te kunnen verdedigen. Heracles bleef onverzettelijk strijden voor iedere meter, overige zonder grote kansen te creëren. Twee schoten van afstand bezorgde Heracles net voor rust de voorsprong. Het noopte PSV om anders te gaan spelen maar het bleef fantasieloos de lange bal op Luuk de Jong hanteren. Moreno kreeg een grote kans op 2-2 maar kopte in de handen van de keeper. De vroege voorsprong liet PSV achterover leunen en daarmee kreeg het met fantasieloos spel in de 2e helft het spreekwoordelijke deksel op de neus. Cocu gaf na afloop aan dat de absolute passie en strijd ontbrak en dat door de vroege goal PSV na 20 minuten de teugels liet vieren. Luuk de Jong baalde stevig van de nederlaag. “Sommigen dachten: dat wordt een gemakkelijk avondje na de snelle voorsprong”, zei De Jong voor de camera van FOX Sports. “Dus niet. We verslapten en gaven twee goals weg. Dit is zo balen na die schitterende wedstrijd van dinsdag.”