Home Nieuws Vertrokken na twee dagen | Ook Samsunspor ziet geen toekomst meer in...

Vertrokken na twee dagen | Ook Samsunspor ziet geen toekomst meer in Mo Ihattaren

1642
0

Een man een man, een woord een woord. Voor Mo Ihattaren blijkt dat niet te gelden.

Zijn verblijf bij de Turkse promovendus blijkt namelijk van korte duur te zijn na het schenden van eerder gemaakte afspraken. Voetbal International citeerde de uitleg en tevens verklaring van de Turkse club als volgt:

‘Onze club nodigde onlangs voetballer Mohamed Ihattaren, met wie we het eens waren over een contract, uit bij Samsun om een gezondheidscheck te ondergaan en een contract te ondertekenen. Onze club heeft de transfer opgegeven omdat de speler de eerder overeengekomen voorwaarden wilde wijzigen en onaanvaardbare verzoeken deed’, laat Samsunspor weten.

Zo krijgt de 21-jarige Ihattaren het voor elkaar om na PSV, Sampdoria, Ajax en Juventus ook niet meer welkom te zijn bij Samsunspor. Bovendien is Ihattaren verre van fit; je moet het maar durven, harde eisen stellen na geringe prestaties onder geringe fitheid.

We verwachten overigens nog wel een tegenreactie van de hoofdrolspeler zelf. Het laat zich raden en uittekenen dat Ihattaren een andere lezing van het geheel in Turkije heeft.


Vorig artikelOok PSV denkt nu aan gewilde en veel besproken aanvaller Zakharyan van Russische club
Volgend artikelWijnaldum vraagt PSG transfervrij te mogen vertrekken, Frans medium wijst naar PSV als volgende club

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in