Home Nieuws Van der Gijp doet PSV, Feyenoord en Ajax opmerkelijk voorstel: ‘Koop een...

Van der Gijp doet PSV, Feyenoord en Ajax opmerkelijk voorstel: ‘Koop een hotel’

1810
0

De Nederlandse topclubs zouden ieder een hotel moeten aanschaffen, zo stelt René van der Gijp in de podcast KieftJansenEgmondGijp.

De analist denkt dat de clubs daarmee het probleem rond de eenzaamheid van de aangetrokken spelers kunnen oplossen. Chuba Akpom gaf recentelijk aan een moeilijke beginperiode te hebben gekend bij Ajax.

De Engelse zou zich eenzaam en niet thuis gevoeld hebben. Dat kwam volgens Akpom omdat hij alleen in een hotel zat, in een land waarvan hij de taal ook helemaal niet sprak.

“Ik speelde niet, we wonnen niet… Ik zat op mezelf in een hotel. Het was stressvol”, zei Akpom tegenover ESPN. Van der Gijp gelooft dat dergelijke situaties te voorkomen zijn: “Als ik bij zo’n club als PSV, Ajax of Feyenoord zou werken, zou dat het eerste zijn wat ik oplos.”

“Ik zou gewoon een hotel kopen, met kamers waar je even als gezin in kan wonen”, legt Van der Gijp uit. “Je breekt drie kamers door en je maakt één keuken. En als je beneden komt, kom je je eigen teamgenoten tegen die in dezelfde positie zitten.”

Van der Gijp haalt vervolgens de enorme transfersommen die Ajax afgelopen zomer betaalde om twaalf nieuwe spelers in te lijven aan. “Want je geeft 115 miljoen uit…Je moet iemand toch een veilige omgeving geven. Koop een hotel, ergens in Vinkeveen. Zit je heerlijk, niks mis mee!”


Vorig artikelRonald Koeman krijgt twee afmeldingen bij Oranje en roept debutant op
Volgend artikelSneijder wil Schouten in de basis bij Oranje: ‘Ik vind het heel leuk naar PSV te kijken’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in