Home Nieuws Toekomst Mario Götze lijkt toch in Eindhoven te liggen, Götze heeft geen...

Toekomst Mario Götze lijkt toch in Eindhoven te liggen, Götze heeft geen vertrekwens

16782
0

Mario Götze zou in het komende transferwindow bij PSV vertrekken maar dat lijkt allerminst zeker te zijn.

John de Jong zegt namens de club dat Mario Götze geen vertrekwens heeft ingediend en dat de Duitser vooralsnog gewoon bij PSV blijft. Het gonst al dagenlang van de geruchten rond de Duitse middenvelder. Roger Schmidt zou Mario Götze graag willen meenemen naar Benfica maar daar lijkt momenteel geen sprake van te zijn.

Er zou al besloten zijn dat Mario Götze voor 3.5 tot 4 miljoen euro zou kunnen vertrekken uit Eindhoven omdat dit contractueel zou zijn afgesproken. John de Jong laat zich niet in de kaarten kijken en zegt daarover: “Bij ons heeft geen enkele speler aangegeven weg te willen. Mario ook niet. Dat geeft een goed gevoel”, aldus De Jong tegenover Voetbal International. “Het is niet uitgesloten dat hij gewoon blijft. Ik heb met Roger niet besproken of hij spelers mee wil nemen. Als hij een grote zak geld meebrengt, is er te praten”, aldus John de Jong over sterspeler Mario Götze.

Onlangs zei John de Jong al een aantal kernspelers te willen behouden. PSV zet deze zomer alles op alles zet om Cody Gakpo en Ibrahim Sangaré uit handen van de Europese top te houden. “Ik denk dat we een reële kans hebben dat we zowel Gakpo als Sangaré kunnen behouden. We hebben ook nog geen enkele concrete aanbieding van een club gehad. Ik voel wel de bereidheid bij hen om over een langer verblijf na te denken”, aldus een vastberaden John de Jong.


Vorig artikelFrankfurt neemt afscheid van Sam Lammers, naam spits zingt rond in Eindhoven
Volgend artikelLoïs Openda denkt na over PSV: ‘Een club met veel geschiedenis, PSV zou mooi zijn’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in