Home Nieuws Snoeiharde kritiek voor Schmidt en zijn staf: PSV is niet fit

Snoeiharde kritiek voor Schmidt en zijn staf: PSV is niet fit

1640
0

Het is duidelijk dat Roger Schmidt veel teweeg heeft gebracht met zijn wissels in de wedstrijd tegen Feyenoord.

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen Feyenoord was er ook al discussie rond het vele wisselen van de Duitse coach. In Alkmaar en daarna tegen Real Sociedad brachten de wissels al discussie los en dat is na PSV – Feyenoord nog meer geworden. Sterker nog, er worden zelfs vraagtekens gesteld bij de algehele fitheid van het PSV van Roger Schmidt.

Kenneth Perez haalt hard uit naar de Duitse trainer. ‘Roger Schmidt wisselt zich een ongeluk’, begint de ESPN-analist. ‘Maar de spelers zijn ‘verre van fit’.

“Philipp Max was niet vooruit te branden”, reageert de Deen bij Dit was het Weekend. “Heb je dat ooit bij Atlético Madrid gezien? Heb je dit ooit van je leven gezien? Deze spelers kunnen het gewoon niét meer belopen.”

Perez gaat verder. “Het wisselbeleid van Schmidt roept weerstand op. Ik ben in principe voor vernieuwing en mensen die iets nieuws durven te doen, maar dit is zó niet lekker voor spelers”, zegt de Deen, die daarna reageert op de uitspraak van Schmidt dat dit het lot van een trainer is.

“Dat is natuurlijk onzin. Als PSV had gewonnen van Feyenoord, was het ook een discussiepunt geworden. Het doet mentaal iets met een speler als je elke keer gewisseld wordt. Trainen ze bij PSV wel goed als topspelers, jonge spelers en ervaren spelers als Pröpper en Noni Madueke niet eens 45 minuten in actie kunnen komen?”


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here