Home Nieuws Romero staat voor terugkeer naar Argentinië; spits wil terug naar oude club

Romero staat voor terugkeer naar Argentinië; spits wil terug naar oude club

18
0

Maximiliano Romero heeft PSV te kennen gegeven terug te willen keren naar zijn vaderland Argentinië.

Romero wil op huurbasis terug naar zijn oude club Velez Sarsfield. Het gaat dus om een tijdelijke overgang, zegt Juli Michèles van het Argentijnse TyC Sports in gesprek met PSV Inside.


Romero zou zelf met het initiatief zijn gekomen, weet Michèles. Ook een ander Argentijns medium Olé, maakt melding van de aanstaande transfer. John de Jong sprak onlangs al over de kansen van Romero en bevestigde dat PSV de Argentijn een jaar wil verhuren. “Hij is 20 jaar, moet ergens een jaar gaan spelen.”

“Hier blijft de onzekerheid of we hem die kans kunnen bieden”, aldus De Jong. “We gaan helpen een goede club te zoeken. Alle opties zijn daarbij open.” Voor Romero werd tien miljoen euro betaald door PSV. Het afgelopen seizoen kwam hij tot slechts negen speelminuten in de Eredivisie. Romero was lang geblesseerd.

TyC Sports en Olé weten beide dat Velez Sarsfield en PSV onderhandelen over een huurtransfer van Romero naar zijn voormalige club. Michèles gaat ervan vanuit dat het slechts om een jaar zou gaan omdat Velez niet de financiële middelen heeft om de Argentijn terug te kopen van PSV.


Facebook Comments