Home Nieuws Reservespelers PSV komen niet verder dan gelijkspel tegen Heracles

Reservespelers PSV komen niet verder dan gelijkspel tegen Heracles

289
0

De reservers van PSV en Heracles Almelo hebben zondag in het Spaanse Marbella met 1-1 gelijkgespeeld.

PSV-trainer Peter Bosz besloot tegen Heracles met zijn B-keus aan te treden. Later op de zondag (16:30) staat er namelijk ook nog een oefenwedstrijd tegen Hamburger SV op het programma. In dat duel komt de beoogde basisploeg in actie.

Tegen Heracles mochten onder meer Joël Drommel, Armando Obispo, Patrick van Aanholt, Isaac Babadi en Ricardo Pepi zichzelf laten zien aan Bosz. Het duel met PSV betekende voor Erwin van de Looij zijn officieuze debuut als hoofdtrainer van Heracles.

PSV had voor rust het betere van het spel en wist het overwicht na twintig minuten spelen uit te drukken in de score, toen Yorbe Vertessen het eindstation van een fraaie aanval was: 1-0. Jizz Hornkamp tekende halverwege de tweede helft voor de 1-1. Meer doelpunten vielen er in het restant van de wedstrijd niet.

Opstelling PSV: Drommel; Sambo, Obispo, Oppegard, Mauro; Van Aanholt, Land, Babadi; Abed, Pepi, Vertessen.

Vorig artikelNoa Lang kan niet wachten en wil in april kampioen zijn: ‘Dan heb je niets van de Eredivisie overgelaten’