Home Nieuws PSV lijkt Barcelona en Ajax af te troeven en ligt op pole-position...

PSV lijkt Barcelona en Ajax af te troeven en ligt op pole-position voor binnenhalen grootste talent van Belgie

10218
0

Er lijkt een climax aanstaande te zijn. PSV werkt op de achtergrond hard aan de komst van één van de grootste talenten van het Belgische voetbal.

De club is druk doende transfer van Jorthy Mokio van KAA Gent naar PSV af te ronden. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Ook Ajax en FC Barcelona zouden azen op de zestienjarige verdediger van KAA Gent maar ondertussen lijken de panelen ten op zichte van een transfer naar PSV gunstig te zijn verschoven.

De zestienjarige Mokio heeft met clubs als PSV en FC Barcelona over interesse niet te klagen. Ook KAA Gent hoopte de verdediger langer aan zich te binden, maar dat lijkt niet tot een van de mogelijke keuzes van Mokio te behoren. De club uit Gent stelde tot op heden alles in het werk het jonge toptalent aan zich te binden maar PSV lijkt een eind op de goede weg te zijn met het vastleggen van de jonge verdediger, die in België als groot talent te boek staat.

PSV en Earnie Stewart zijn volgens Rik Elfrink, PSV-watcher van het Eindhovens Dagblad, volop bezig met de komst van Mokio. Enkele weken geleden leek Ajax de beste papieren te hebben voor de verdediger maar de kansen van de Amsterdamse club zijn inmiddels drastisch geslonken.

Ook FC Barcelona was in de markt voor Mokio maar de Catalaanse club lijkt na een bezoek van de familie van Jorthy Mokio aan Barcelona te zijn afgehaakt.


Vorig artikelSky Sports Germany: ‘Jerdy Schouten kan PSV verlaten’
Volgend artikelTransfersom 7 miljoen euro | Zweedse krant wijst naar PSV voor aanvaller Malmö FF

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in