Home Nieuws PSV gaat voor Jong Brazilie international van Torino voor opvolging Schwaab

PSV gaat voor Jong Brazilie international van Torino voor opvolging Schwaab

46
0

PSV lijkt de interesse voor de Mexicaanse verdediger Alvarez te hebben los gelaten. De club richt de pijlen nu op Lyanco Vojnovic.

Dit meldt het Eindhovens Dagblad donderdagmorgen. PSV is er veel aan gelegen de aanvoerder van Jong Brazilië in te lijven, ondanks de forse transfersom van 8 tot 10 miljoen die er zeker gemoeid zal zijn met zijn komst. Lyanco heeft een contract tot medio 2022 bij Torino.


Lyanco is een sterke centrale verdediger met Servische roots heeft. Hij speelde het afgelopen seizoen voor Bologna, dat hem huurde van Torino. De verdediger speelde dertien voor Bologna in de Serie A, waarin hij één keer scoorde. .

Lyanco speelde in eigen land in de jeugdopleidingen van Botafogo en São Paulo. In de zomer van 2017 werd hij naar Europa gehaald door Torino, waar zijn grote doorbraak zich nog niet echt heeft voltooid.

De Braziliaanse verdediger neemt momenteel met zijn land deel aan het internationale jeugdtoernooi van Toulon. Hij is de aanvoerder van de ploeg, die het zaterdag in de finale opneemt tegen Japan.

 


Facebook Comments