Home Nieuws PSV en Twente plannen nieuwe ‘meeting’ voor gat van 3 miljoen euro

PSV en Twente plannen nieuwe ‘meeting’ voor gat van 3 miljoen euro

2218
0

PSV en FC Twente zijn nog steeds in conclaaf over een transfer van Joel Drommel naar Eindhoven.

Inmiddels dreigt het een gigantische soap te worden waarbij Twente flink wenst te cashen. Het kamp Drommel kan zich al enige weken niet meer vinden in de houding van Twente en PSV sluit zich aan bij Drommel. De club moet door maar mogelijk is er toch nog een kentering nabij waarbij alle partijen zich tevreden mee zouden kunnen stellen.


PSV hoopt dat de transfer van Joël Drommel dus alsnog snel wordt beklonken. Daartoe is een nieuwe meeting gepland met de Tukkers, weet Voetbal International te melden. Technisch directeur Jan Streuer van de club uit Enschede wenst 6,5 miljoen euro, terwijl PSV niet verder wil gaan dan 3,5 miljoen. Klaarblijkelijk heeft een meeting toch nog zin, zo lijkt.

Drommel heeft na het lichten van de optie nog een contract voor één seizoen in De Grolsch Veste en dat zal Twente niet zinnen mocht er geen akkoord komen met PSV.

De hoge vraagprijs komt mede doordat de Tukkers een kwart van de transfersom aan Drommel en diens voormalige zaakwaarnemer moeten afstaan. Mogelijk overweegt Drommel een deel af te staan om de deal te laten slaggen. Joel Drommel heeft zijn ja-woord namelijk al aan PSV gegeven en wil ook alleen naar PSV, waar een vijfjarig contract ondertekent kan worden.

Twente wenst niet met lege handen achter te blijven mochten Drommel en PSV besluiten de stekker uit de onderhandelingen te halen. Want over een klein jaar is Drommel immers transfervrij. Het is uitkijken naar de zogenaamde nieuwe meeting, ondanks het forse ‘gat’ tussen vraag en aanbod.