Home Nieuws PSV en Napoli naderen akkoord over transfersom van 42 miljoen euro, Raiola...

PSV en Napoli naderen akkoord over transfersom van 42 miljoen euro, Raiola onderhandelt nog over portretrechten

73
0

Hirving Lozano zit zaterdagavond bij de selectie en staat op de nominatie om met PSV mee te reizen naar Enschede.

Maar de Mexicaan is volgens buitenlandse media ook dichtbij een transfer naar Napoli. Volgens het Italiaanse Corriere dello Sport naderen PSV en Napoli een akkoord over een transfersom van 42 miljoen voor Hirving Lozano.

Volgens het medium zou dit bedrag een clausule in het contract van Lozano zijn maar daarover is nog geen exacte duidelijkheid. Momenteel wordt er met zaakwaarnemer Mino Raiola alleen nog onderhandeld over de portretrechten van PSV’s vleugelspeler. In Italië is dat een heikel punt van onderhandelingen.

Lozano liet afgelopen dinsdag in Basel zien graag de overstap naar Napels te willen maken, zodat hij ook komend seizoen in de Champions League actief kan zijn.

Bij Napoli eist men dat spelers honderd procent van de portretrechten afstaan, waardoor zij in veel gevallen nieuwe afspraken moeten maken met hun sponsors. Wanneer je contractbreuk pleegt kost dat je als speler veel geld. Raiola tracht momenteel er voor Lozano het beste uit te halen.

Naar verluidt zal Pachuca een bedrag van 7 miljoen euro ontvangen voor Lozano. De Mexicaanse oud werkgever van Lozano heeft een percentage bij doorverkoop bedongen. Het is nog niet geheel zeker dat Lozano met PSV naar Enschede zal afreizen.

Het Eindhovens Dagblad nuanceert zoals gewoonlijk de berichtgevingen rond Lozano en stelt dat een deal nog geen uitgemaakte zaak is omdat er nog geen officieel bod is vanuit Italië.

Later meer.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here