Home Nieuws Nuchtere Dumfries lacht om bitcoin vergelijking: ‘Er zijn genoeg verbeterpunten’

Nuchtere Dumfries lacht om bitcoin vergelijking: ‘Er zijn genoeg verbeterpunten’

150
0

Denzel Dumfries is hot. Heel Europa wil iets van hem weten en door heel Europa komen er verzoeken voor interviews.

Na de eerste twee groepswedstrijden komt er veel op de verdediger af, zo bevestigt hij in gesprek met de NOS. Zijn telefoon ontplofte maar zijn omgeving houdt hem met beide benen op de grond.


Hoe ziet zijn toekomt eruit? Zoals iedere speler die in de nadrukkelijke belangstelling staat van een serie clubs, zegt ook Dumfries dat hij zich alleen focust op dat wat voor Oranje komen gaat.

In Italië ging het deze week veel over Dumfries. Internazionale wil Dunfries naar Milaan halen. De Italiaanse krant La Gazzetta dello Sport schetste een vergelijk tussen Dumfries en de cryptomunt bitcoin: ‘In het begin twijfelt iedereen. Maar je had er destijds maar beter in kunnen investeren, want het levert straks absoluut iets op.’

Dumfries lacht om de vergelijking. “Cody Gakpo heeft mij er weleens over verteld en toen heb ik er wat aangeschaft. Hoeveel weet ik niet. Maar het gaat nu minder met die dingen. Soms hoor je dat de bitcoin al over het hoogtepunt heen is. Laten we hopen dat dat niet het geval is, dat het met mij ook bergafwaarts gaat.”

Dumfries vervolgt: “En met mij? Laten we hopen dat het niet zo is. De tegenstanders stellen zich in op Oranje, dat is duidelijk. Oekraïne met vier verdedigers, Oostenrijk deze week met vijf man achterop. En er zijn ook genoeg verbeterpunten. Ook voor mij persoonlijk. Daar ben ik mee bezig. Wat dan? Waar ik positie moet kiezen. Hoe ik mezelf meer tijd kan verschaffen, hoe ik meer voorzetten kan geven met een hoger rendement. Er is echt nog heel veel te verbeteren”, aldus een realistische Oranje verdediger.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Veronica Inside (@veronica.in


Facebook Comments Box