Home Nieuws Mogelijk meer uitgaande transfers, PSV krijgt advies van Ginkel niet te laten...

Mogelijk meer uitgaande transfers, PSV krijgt advies van Ginkel niet te laten vertrekken

4064
0

Het vertrek van Cody Gakpo zorgt deze winter voor de eerste uitgaande transfer maar daar blijft het wellicht niet bij.

De transfer van Gakpo naar Liverpool is meteen ook een hele grote uitgaande transfer en feitelijk de grootste die de club per heden ooit in de boeken heeft staan. Maar er lijkt meer beweging te komen rond uitgaande transfers en rond spelers die te weinig minuten hebben gemaakt afgelopen maanden. In Marbella was de technische man van NEC aanwezig en mogelijk richt de club uit Nijmegen zich op Johan Bakayoko.

“Ik denk dat er wel wat spelers weg kunnen”, zegt Elfrink namens het Eindhovens Dagblad. “Eventueel een Bakayoko naar NEC, dat zou misschien een optie kunnen zijn. Bakayoko heeft het toch lastig dit seizoen, terwijl hij vorig jaar de revelatie in de Keuken Kampioen Divisie was.”

Het is inderdaad mager te noemen wat de snelle en sterke Belg dit seizoen laat zien. Bakayoko speelde slechts zeven wedstrijden. “Hij maakte zijn rentree onlangs, maar als je naar de selectie van PSV kijkt is het niet logisch om te denken dat hij veel aan spelen gaat toekomen”, is Elfrink duidelijk.

Tot slot heeft de journalist nog een advies voor PSV inzake Marco van Ginkel. Van Ginkel zou op voorspraak van Cocu de Vitesse gelederen moeten gaan versterken maar de kogel is nog lang niet door de kerk. Het is stil ronde interesse vanuit Arnhem. Elfrink adviseert PSV toch nog eens goed na te denken wat te doen met Marco van Ginkel. “Het is afwachten wat PSV wil, maar Van Ginkel zou ik niet zomaar weg doen. Hij is een speler met kampioenservaring die het elftal op een heel moeilijk moment nog een keer kan helpen.”


Vorig artikelZo kondige Sky Sports transfer Gakpo aan: ‘Huge Breaking News’
Volgend artikelPSV neemt afscheid, stralende Gakpo neemt afscheid van PSV fans: ‘Ik hou van jullie’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in