Home Nieuws Mauro Júnior liet miljoenen aanbiedingen lopen voor succes bij PSV

Mauro Júnior liet miljoenen aanbiedingen lopen voor succes bij PSV

929
0

Mauro Junior is er veel aangelegen succesvol bij PSV te kunnen worden. De Braziliaan is gewild op de transfermarkt.

Mauro Júnior had deze zomer een miljoenentransfer kunnen maken, maar geeft ‘een krachtig signaal’ af en wil voorlopig bij PSV blijven. Dat meldt het Eindhovens Dagblad.

Het betroffen aanbiedingen uit Brazilië en uit de MLS competitie in de Verenigde Staten.

Volgens het Eindhovens Dagblad waren meerdere clubs serieus geïnteresseerd in Mauro. Het zou gaan om de grote Braziliaanse Club Atlético Mineiro en het Amerikaanse FC Cincinatti van Jaap Stam. Mauro wil PSV echter niet verlaten en voor zijn kansen gaan, ook niet nu hij op de linksbackpositie een extra concurrent met Philipp Max.

Mauro is van origine een middenvelder, maar werd eerder deze voorbereiding door Roger Schmidt in de voorbereiding gebruikt als linksback. Daar deed de Braziliaan het naar behoren maar het is natuurlijk niet zijn positie. Verdedigend bleek Mauro wat kwetsbaar en daar valt iets voor te zeggen.

PSV en Mauro Junior hebben serieuze plannen met elkaar en de Braziliaan is al jaren voornemens te slagen bij de club van zijn dromen, die hem in zijn tienerjaren al liet mee trainen op de Herdgang.

PSV ziet veel potentie in de technische middenvelder en is in ieder geval niet van plan om hem te verkopen of te verhuren. Mauro zelf ziet dat ook niet zitten en wil er alles aan doen om in Eindhoven te slagen.


Facebook Comments Box

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here