Home Nieuws Mark van Bommel maakt indruk in Wolfsburg: ‘Communicatief is hij sterk’

Mark van Bommel maakt indruk in Wolfsburg: ‘Communicatief is hij sterk’

502
0

Mark van Bommel is begonnen zijn eerste klus als hoofdtrainer in het buitenland. In Wolfsburg is men dik tevreden na het binnenhalen van de trainer uit Maasbracht.

De Volkswagenclub straalt en glundert als nooit te voren na het uitermate goede seizoen in de Bundesliga en de kwalificatie voor de Champions League. Algemeen directeur Jörg Schmadtke is blij met de aanstelling van de 44-jarige trainer uit Maasbracht.


Mark van Bommel is officieel op 1 juli begonnen bij Wolfsburg. Hij werd deze week voorgesteld aan pers en publiek en gaf al een aantal trainingen. Daarin heeft Van Bommel een goede indruk achtergelaten op Schmadtke en de board van Wolfsburg.

“Het is een eerste indruk, maar het is duidelijk dat Mark van Bommel erg toegewijd is en met volle kracht vooruit wil”, zegt hij tegen BILD. “Hij wil zijn ideeën graag snel overdragen op het team, dat is goed. Hij probeert echt om onderdeel te zijn van de ploeg. Communicatief is hij sterk, dat helpt altijd.”

Ook technisch directeur Marcel Schäfer, de man die Van Bommel aanstelde, is blij met wat hij tot nu toe ziet. “Iedereen is euforisch en blij, zowel de technische staf als de spelers. De eerste paar trainingen waren erg intens, zoals het hoort te zijn.”


Facebook Comments Box