Home Nieuws Juventus heeft genoeg van Mo Ihattaren en stuurt aan op contractontbinding

Juventus heeft genoeg van Mo Ihattaren en stuurt aan op contractontbinding

3655
0

Een lastpak eerste klas die zich van club naar club weet voor te bewegen en bij elke club diverse mensen teleur weet te stellen.

Dat is helaas het verhaal van Mohammed Ihattaren, begenadigd profvoetballer van beroep. Juist dat laatste aspect, profvoetballer van beroep, kan op korte termijn weleens een streep door worden gezet. Althans, dat is de mening van diverse analisten na de meest recente berichtgevingen rond de middenvelder in Italiaanse dienst. Menigeen denkt dat de carrière van de middenvelder ten einde gaat geraken nu werkgever Juventus klaar is met de middenvelder uit Utrecht.

Ihattaren heeft nog een contract tot 2025 bij Juventus maar daar hebben ze geen vat op de speler, klinkt het vanuit Italië. Italiaanse bronnen melden dat de club uit Turijn bezig is een dossier op te bouwen om het contract van de voetballer te kunnen ontbinden.

“Ihattaren respecteert zijn contract niet”. Dat nieuws wordt gebracht door Hélène Hendriks bij Vandaag Inside. “Ihattaren traint niet meer”, klinkt het.

Ihattaren is ‘een aantal keer’ op het trainingscomplex van Juventus geweest, maar kwam nooit in de buurt van het spelen van een wedstrijd voor – bijvoorbeeld – voor het tweede elftal in de Serie C. De Utrechter werd met vrienden wel een paar keer gesignaleerd in Milaan, maar bij Juventus weten ze niet wat hij daar deed.

Ook in de privésfeer gaan diverse roddels rond over de situatie van Mo Ihattaren. Een nieuw huwelijk na een eerdere snelle scheiding ligt op de loer, evenals een toekomst in Dubai. In de voetbalwereld is altijd wel weer ruimte voor individuen als Mo Ihattaren. Waarschijnlijk gaat de toekomst van Ihattaren uitdraaien op een contract in Qatar dan wel Saudiarabië.

In Turijn is men in ieder geval klaar met het gedrag van Mo Ihattaren, nadat eerder hetzelfde speelde in Eindhoven en Amsterdam. Zelfs de club uit zijn woonplaats, FC Utrecht, wenst de vingers niet meer te branden aan het begenadigd talent.


Vorig artikelPSV denkt aan terugkeer Ruben van Bommel
Volgend artikelGastón Pereiro: Uruguayan Elegance van 2015 tot 2019

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in